Si fas Comerç Internacional, començaràs a treballar mentre encara estudies

comercio internacional-portada-unoConfirmat! L’Escola Montserrat serà l’únic centre de tot Catalunya que el curs vinent oferirà el cicle de grau superior de Comerç Internacional en modalitat dual. Estem contents d’haver aconseguit la implicació de les empreses del territori per poder tirar endavant aquesta oferta única, que ajuda els estudiants a incorporar-se al mercat de treball i a les empreses a trobar els treballadors que necessiten. Ja tenim contractes signats amb una quinzena d’empreses del Bages que de moment han posat una vintena de llocs de treball a disposició dels alumnes. I continuarem treballant per augmentar aquestes xifres!

Què és la FP dual?

La formació professional dual és un tipus de formació innovador que combina els centres formatius i les empreses en el procés formatiu dels alumnes, per tal que puguin entrar en contacte amb entorns laborals reals.

L’estada a l’empresa es divideix en dues fases. En la primera, l’alumne s’hi incorpora per realitzar unes pràctiques i adaptar-se al funcionament de l’empresa. En finalitzar aquest període, s’inicia l’estada remunerada en modalitat de contracte o de beca, segons els criteris prèviament acordats entre l’empresa i el centre de formació.

Com funcionarà a la nostra escola?

Amb el paraigües de Pimec Catalunya Central i Cambra de Comerç de Manresa, la nostra escola està tancant convenis amb les empreses del territori que es comprometen a formar els alumnes i incorporar-los a les seves empreses mentre estudien. Estem parlant de firmes tan conegudes com Vilà vila, Domini Ambiental, Casals Cardona Tecnium, Escorxador d’Avinyó, etc.

Com puc accedir a aquest cicle?

Les condicions d’accés a aquest cicle de grau superior, de 2 anys, és que tinguis 2n de Batxillerat, un curs d’accés als cicles formatius de grau superior, qualsevol carrera universitària, FP II o un Cicle formatiu de grau superior.  Les preinscripcions comencen dilluns vinent, 27 de maig, i s’allarguen fins al 7 de juny. Les places són limitades! No perdis l’ocasió d’estudiar una professió de futur i entrar al mercat laboral mentre encara estàs estudiant! Per qualsevol dubte, ens trobaràs al 93 833 12 59.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 8 d'abril a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat