Preinscripció per als cicles de grau mitjà

inscripcioEl dilluns 13 de maig comença el període de preinscripció per als cicles de grau mitjà, que es tancarà el divendres 24. Recordeu que a l’escola Montserrat us oferim els següents CFGM:

Tècnic en gestió administrativa (2 cursos acadèmics- horari de matí): la competència d’aquest títol consisteix a realitzar activitats de suport administratiu en l’àmbit laboral, comptable, comercial, financer i fiscal, així com d’atenció al client/usuari, tant en empreses públiques como privades.

Tècnic en Comerç (1 curs acadèmic – horari de matí): en aquest cicle aprendrem a desenvolupar activitats de distribució i comercialització de béns i/o serveis, i a gestionar un petit establiment comercial, aplicant les normes de qualitat i seguretat establertes i respectant la legislació vigent.

Atenció a les persones en situació de dependència (2 cursos – horari de matí): aquest cicle ens formarà per atendre persones en situació de dependència, en l’àmbit domiciliari i institucional, a fi de mantenir i millorar la seva qualitat de vida, realitzant activitats assistencials, no sanitàries, psicosocials i de suport a la gestió domèstica, aplicant mesures i normes de prevenció i seguretat i derivant-les a altres serveis quan sigui necessari.

Al nostre centre també us oferim el curs de preparació per a la prova d’accés a cicles formatius de grau superior. En la prova, haureu de superar una part comuna (català, castellà, anglès i matemàtiques) i una part específica, amb dues matèries a triar segons el cicle formatiu a qual es vol accedir. A l’escola Montserrat oferim les matèries específiques necessàries per accedir a qualsevol CFGS.

Poseu-vos en contacte amb l’escola per qualsevol dubte o si necessiteu més informació!

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat