Si vols dedicar-te al Comerç Internacional, et proposem una formació innovadora

La formació professional dual és un tipus de formació innovador que combina els centres formatius i les empreses en el procés formatiu dels alumnes, per tal que puguin entrar en contacte amb entorns laborals reals. A l’Escola Montserrat, de Sant Vicenç de Castellet, estem treballant contrarellotge per poder oferir el curs vinent l’únic grau de Comerç Internacional dual que es fa a Catalunya.

Si t’agraden els idiomes i el comerç, si vols estudiar i treballar a la vegada, si vols rebre formació en un entorn laboral pràctic, aquest grau s’ajustarà a les teves necessitats. Et permetrà compaginar la formació al centre i en una empresa del sector amb un contracte o beca, desenvolupar el teu potencial professional, aprendre en situacions reals de treball i adquirir experiència professional.

Amb el paraigües de Pimec Catalunya Central i Cambra de Comerç de Manresa, el centre està tancant ara convenis amb un mínim de 10 empreses del territori que es comprometen a intervenir en la formació dels alumnes.

L’estada a l’empresa es divideix en dues fases. En la primera, l’alumne s’hi incorpora per realitzar unes pràctiques i adaptar-se al funcionament de l’empresa. En finalitzar aquest període, s’inicia l’estada remunerada en modalitat de contracte o de beca, segons els criteris prèviament acordats entre l’empresa i el centre de formació.

Les condicions d’accés a aquest cicle de grau superior és que tinguis 2n de Batxillerat, un curs d’accés als cicles formatius de grau superior, qualsevol carrera universitària, FP II o un Cicle formatiu de grau superior.  Per a més informació i per a reserva de places, poseu-vos en contacte amb l’Escola Montserrat, al telèfon 93 833 12 59.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat