L’Escola Montserrat col·labora en la segona Cursa Infantil Adaptada que organitza Ampans

La Fundació AMPANS, conjuntament amb l’Ajuntament de Manresa, ha organitzat la segona edició de la cursa adaptada, adreçada a tots els infants i joves amb diversitat funcional. L’objectiu d’aquesta iniciativa és promoure la inclusió i l’esport adaptat, així com avançar cap a la igualtat d’oportunitats de participació en l’oferta d’activitats esportives i d’oci a la ciutat. La cursa, que es farà en el decurs d’una matinal de lleure, esport i activitats obertes al públic, es farà el dissabte 20 de maig.

En aquesta ocasió, AMPANS ha treballat conjuntament amb la comunitat educativa del territori. La Cursa compta amb la col·laboració d’alumnes de Màrqueting i publicitat de l’Escola Montserrat, que han treballat en la creació del lema d’aquest any “Actitud sense límits, diversió sense fi”. El grup d’estudiants dona suport a la fundació en l’organització i difusió, compartint valors i missatge. En el cas d’UManresa, a més de col·laborar amb els espais del recinte universitari, la comunitat d’UEducació formarà part de les activitats ofertes.

El Centre de Recursos TEA i la Fundació ‘La Caixa’ també la faran possible, per segon any consecutiu. CRTEA participarà de l’esdeveniment, mentre Fundació ‘La Caixa’ hi donarà suport, com a entitat arrelada i compromesa amb la inclusió social de col·lectius en situació de vulnerabilitat.

L’any passat, en la seva primera edició, més de 60 infants i joves van participar a la primera Cursa Infantil Adaptada de Manresa. Aquest any, s’espera una participació encara major amb l’objectiu d’obrir l’activitat a tots els nens i nenes de la ciutat, oferint activitats sensorials i jocs inclusius més enllà de l’acte central que suposarà la cursa adaptada.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat