Aprenem fent

Marta Clemente

Amb el cicle de grau superior d’Educació Infantil hem engegat un cicle d’activitats dirigides a tots els infants de 0 a 6 anys i a les seves famílies de la nostra vila. Aquest cicle d’activitats, anomenat Ments Creatives, està composat per tres experiències eductives que porten els alumnes de primer i de segon, guiades pel professorat.

Aquestes experiències educatives van començar el passat dia 11 de febrer i finalitzaran el dia 11 de març:

  • Espai de ciència. Els infants de 3 a 6 anys han pogut experimentar amb diferents objectes relacionats amb el mon de la ciència, de la natura… De forma lliure, acompanyats dels nostres alumnes i de les seves famílies.
  • Jocs sensorials. Són tot un conjunt d’activitats on els infants de 0 a 3 anys podran experimentar amb tots els seus sentits de forma autònoma i d’aquesta forma poder investigar el món que ens rodeja.
  • Jocs de llum al bosc. Una gran experiència a l’aire lliure on podran experimentar els infants de 0 a 6 anys amb la llum, amb la foscor i amb les diferents formes que es puguin presentar al bosc.

Ments creatives és un projecte inclòs en una de les metodologies que treballem a la nostra escola, que és aprenentatge i servei. Però especialment aquestes activitats beneficien de llarg a tots els seus components.

Als nostres alumnes els proporciona un aprenentatge vivencial, podem descobrir que es allò que estan fent be i en què s’estan equivocant, poden comprovar aspectes de psicologia evolutiva de l’infant que treballen a l’aula, fan ús de les habilitats socials amb les famílies i els infants, etc…

Per altra banda, permet que la població de la vila ens conegui, sàpiguen que és el que fem i com treballem. Obrim les portes de la nostra escola per acollir a tots aquells infants i famílies que estiguin interessades en tot allò que nosaltres fem des de l’Escola i, a més a més, és una experiència formativa i educativa per totes aquelles persones que intervenen en un projecte d’aquesta magnitud.

L’impacte que estan tenint aquestes activitats està sent fantàstic i no podem estar més orgullosos de la feina que estan fent els nostres alumnes i dels agraïments que estem rebent per part de les famílies que han pogut començar a gaudir de les activitats.

Moltes gràcies a tots!!

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat