En què es fixa una empresa quan demana alumnat  de pràctiques o per treballar?

Quan sona el telèfon a l’Escola Montserrat i a l’altra banda hi ha una empresa pot ser per diferents motius: oferiment d’un producte o servei, confirmació d’una comanda o bé, i la més interessant per a nosaltres, demanda d’un estudiant per a la realització de les pràctiques o per treballar.

Aquests dos últims motius de trucada, com dic, són els que realment més il·lusió ens fa atendre perquè tenen com a objectiu donar l’oportunitat a un estudiant, en moltes ocasions la primera, d’incorporar-se a una empresa i començar una relació que solidificarà la base de la seva carrera professional.

Per la llarga trajectòria de l’Escola en FP i la seva estreta relació amb les empreses, aquestes comunicacions són cada vegada més repetides i es tradueixen en una major inserció dels nostres estudiants i tècnics.

En aquesta trucada es descriu o redacta el perfil sol·licitat i, malgrat el que alguns estudiants poden pensar, no es parla del seu expedient acadèmic. Les seves notes no són el factor imprescindible a l’hora de prendre una decisió, però quin és?

  • Que sàpiga treballar en equip i que sigui conscient que les seves tasques repercuteixen en el conjunt de l’activitat de l’empresa.
  • Flexible i adaptable als canvis que a diari es poden trobar.
  • Amb iniciativa. No tenir gens de por a l’hora d’expressar les seves idees perquè segur que seran rebudes com a propostes de millora.
  • Responsable i compromès amb les seves obligacions.

La llista és més llarga però aquestes competències esmentades sempre hi són i sempre hi són de les primeres, totes elles amb el mateix nivell d’importància.

Benvingudes totes les trucades, tenim l’alumnat que busqueu!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Crèdits

Disseny i programació web

pikstudio

Fotografia

Mercè Rial