Artistes compromeses participen en un debat de l’Associació Contra el Càncer organitzat per l’alumnat de l’Escola Montserrat

Amb l’objectiu de posar en debat les tendències artístiques i poder-ne extreure idees per impulsar la subhasta anual de l’Associació Contra el Càncer de Manresa, l’entitat -amb la col·laboració d’alumnes de l’Escola Montserrat de Sant Vicenç de Castellet-, està preparant un debat amb diferents representants de l’àmbit artístic.

El debat, que porta per nom “Molt més que un quadre”, tindrà lloc el proper divendres 14 de maig, a les 6 de la tarda a la sala Plana de l’Om de Manresa. Serà un acte gratuït i obert al públic, que no només assistirà a l’acte sinó que també hi podrà prendre part.  Les artistes bagenques que hi participaran són Lourdes Fisa, artista visual, la fotògrafa Mercè Rial i la docent Carmina Duran, que va refugiar-se en la pintura durant el seu càncer de pit i en va arribar a publicar un llibre. També s’hi sumarà Pepa Reverter, artista plàstica i dissenyadora barcelonina que encapçala un projecte de cors de ceràmica solidaris, Tot Cor Project.

L’acte serà moderat pel comunicador manresà Enric Bastardas i estarà dividit en tres blocs: l’art com a teràpia, com transformar les teves vivències i passió en art, i l’art del segle XXI, tendències en auge i digitalització. Les entrades per assistir a la trobada ja es poden reservar, de forma totalment gratuïta, a la web del Kursaal.

D’aquest debat, els alumnes de 2n de Màrqueting de l’Escola Montserrat n’han d’extreure idees i propostes  per fer realitat una nova etapa en la subhasta d’art que l’Associació contra el Càncer fa anualment. La subhasta és una font d’ingressos important per a l’entitat, però els darrers anys ha patit una davallada i ara és només el 10% dels ingressos totals de l’Associació mentre que fa un temps era el 33%.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat