70 participants al primer Edcamp organitzat pels alumnes d’Integració social d’Escola Montserrat i FEDAC Manresa

 

 

L’alumnat del cicle formatiu de Grau Superior d’Integració Social de l’Escola Montserrat i FEDAC Manresa ha organitzat el primer Edcamp sobre els reptes i les oportunitats d’aquesta professió, en el qual han participat una setantena de persones.

Els Edcamps són unes trobades educatives on es comparteixen coneixements i experiències sobre temes relacionats amb l’ensenyament i, en aquest cas, s’ha centrat en l’àmbit de la integració social i s’ha fet en format on-line. És la primera vegada que un Edcamp és organitzat per un grup d’alumnes.

La Fundació Bofill és qui gestiona a Catalunya aquests esdeveniments i acompanya els processos de disseny dels diferents Edcamps, on els propis participants són els protagonistes i poden proposar temes d’interès per intercanviar opinions i bagatges amb els altres professionals.

La iniciativa d’organitzar aquest Edcamp es va iniciar fa uns mesos quan els joves van començar a preparar l’esdeveniment que inicialment estava previst en format presencial però que s’ha hagut de celebrar telemàticament. És una nova mostra de la metodologia pràctica que l’Escola Montserrat impulsa a les seves aules per tal que l’alumnat participi activament en el seu propi aprenentatge.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat