70 participants al primer Edcamp organitzat pels alumnes d’Integració social d’Escola Montserrat i FEDAC Manresa

 

 

L’alumnat del cicle formatiu de Grau Superior d’Integració Social de l’Escola Montserrat i FEDAC Manresa ha organitzat el primer Edcamp sobre els reptes i les oportunitats d’aquesta professió, en el qual han participat una setantena de persones.

Els Edcamps són unes trobades educatives on es comparteixen coneixements i experiències sobre temes relacionats amb l’ensenyament i, en aquest cas, s’ha centrat en l’àmbit de la integració social i s’ha fet en format on-line. És la primera vegada que un Edcamp és organitzat per un grup d’alumnes.

La Fundació Bofill és qui gestiona a Catalunya aquests esdeveniments i acompanya els processos de disseny dels diferents Edcamps, on els propis participants són els protagonistes i poden proposar temes d’interès per intercanviar opinions i bagatges amb els altres professionals.

La iniciativa d’organitzar aquest Edcamp es va iniciar fa uns mesos quan els joves van començar a preparar l’esdeveniment que inicialment estava previst en format presencial però que s’ha hagut de celebrar telemàticament. És una nova mostra de la metodologia pràctica que l’Escola Montserrat impulsa a les seves aules per tal que l’alumnat participi activament en el seu propi aprenentatge.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Crèdits

Disseny i programació web

pikstudio

Fotografia

Mercè Rial