De la pràctica… a la pràctica

Marc Fernández, professor de l’Escola Montserrat

La xarxa professional Linkedin publicava fa uns dies l’informe de noves tendències laborals del futur. Fa pocs dies també es publicava l’informe de feines emergents dels propers anys. La  Comissió europea feia el mateix fa unes setmanes. Els tres informes coincidien en una cosa: en qüestió de dos o tres anys, la meitat dels llocs de treball estaran relacionats amb el món digital. Per tant, fan falta professionals “digitals”.

Si ho mirem del vessant de les actituds, les més demandades fan referència a la proactivitat, el treball en equip i a l’adaptació del canvi.

I com afronta el sistema educatiu aquests reptes?

Fins fa uns anys anar a classe era sinònim de prendre apunts, d’“empollar”, de memoritzar i d’empassar-se pàgines i pàgines d’una presentació del professor. Això sembla que ha canviat. Si més no, a l’Escola Montserrat. Estem preparats per formar els professionals del futur, tant en les actituds com en les aptituds necessàries per afrontar aquests reptes que ens planteja aquest món canviant. Mitjançant el treball de casos pràctics a classe, les experiències que emprenedors comparteixen amb els estudiants, combinat amb el perfil de professors experts i amb dilatada experiència en el seu camp, els alumnes aprenen mitjançant la posada en pràctica de tot allò que aprenen. Aprenen des de la pràctica, i ho posaran en pràctica en el món laboral.

Així doncs, estudiants que passen de la pràctica… a la pràctica!

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat