70 anys d’una petita gran Escola

Dani Mauriz, director de l’Escola Montserrat

Sembla que fa quatre dies que us explicàvem que complíem els 65 anys i que, en lloc de jubilar-nos, estàvem més en forma que mai. Doncs com aquell qui no vol la cosa, ja n’han passat 5 més i ens plantem a la celebració dels 70 anys. Un any especial, emotiu, que ens fa molt present d’on venim i cap a on anem. Som la suma de l’experiència i la innovació.

Fa setanta anys els meus avis van ser uns emprenedors agosarats i van fundar l’Acadèmia Montserrat. Des d’aleshores han canviat radicalment moltes coses: la metodologia, el tipus d’estudis que oferim… però també es manté aquell esperit pioner dels inicis, aquella passió per innovar, per arriscar-nos, per convertir el nostre centre petit en un petit gran centre.

Per això aquest any és una celebració carregada de simbologia. Simbolitza la resistència, l’adaptació, la supervivència, la passió… I per això em fa molt feliç començar a organitzar el sopar que farem el dia 25 d’octubre i que serà el colofó final d’aquest aniversari, una trobada on es visualitzarà el poder de l’experiència més la innovació, un espai de reconeixement, homenatge i agraïment al gran equip humà que, al llarg de les dècades, ha fet possible la continuïtat de l’Escola Montserrat; i a totes les famílies que han confiat en nosaltres. A primers de setembre ja s’hi podrà apuntar tothom qui vulgui compartir-ho amb nosaltres.

No imagino els meus avis pensant en sopars de celebració, ni molt menys imaginant que arribaríem als setanta. Els temps que els van tocar viure van ser difícils. Però va ser segurament gràcies a persones arriscades i pioneres com ells, que es van proposar educar i formar, que la nostra societat va poder avançar per convertir-se, cada dia, en una societat una mica més lliure i més justa.

En un any com aquest, els avis són més presents que mai. I el brindis del sopar anirà per ells. Gràcies per tot els que ens heu regalat sense saber-ho!

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat