La importància d’un equip

Luis Tabares - Professor de Formació Professional

Luis Tabares, professor de l’Escola Montserrat

Per a qui encara no ho sàpiga, a l’Escola Montserrat aturem durant tota una setmana les classes i ens obrim més que mai perquè professionals de diferents àmbits omplin les aules i ens expliquin els seus coneixements, la seva trajectòria, el seu dia  a dia a l’empresa, anècdotes, consells, novetats i, en definitiva, ens obrin els ulls a la realitat que es trobarà el nostre alumnat un cop acabi el cicle formatiu. Aproximadament 30 professionals en actiu del món sociosanitari, empresarial, de l’educació, del màrqueting, etc. ens acompanyen aquesta setmana per donar encara més valor a les classes.

Durant la Setmana Montserrat també celebrem un Job Match on reunim 27 empreses que entrevisten els nostres alumnes per seleccionar-los i donar-los l’oportunitat de fer una formació dual, per acollir-los durant 9 mesos i ajudar-los a desenvolupar les seves capacitats en un ambient laboral i convertir-los en professionals més competents.

Tot el que succeeix durant aquesta setmana es pot resumir en quatre línies com bé heu pogut llegir però darrere de tot això hi ha un treball i un esforç que no vull que passi per alt.

He rebut durant els dies posteriors a la Setmana Montserrat moltes felicitacions per la bona organització, per la participació dels alumnes, per la bona preparació amb què arriben a les entrevistes i, en definitiva, pel bon desenvolupament de l’agenda durant aquests dies.

Com a cap visible de l’organització d’aquest esdeveniment important per a tots nosaltres les rebo amb orgull però les vull fer extensives i en públic a tots els meus companys que m’han donat un cop de mà sempre que els he necessitat, que m’han sabut escoltar i, sobretot, per ajudar-me a trobar plans B o C quan les coses no em sortien com les tenia planificades.

Tenir gent al costat com ells no fa el camí més planer ni més curt però m’assegura que arribarem fins al final i deixeu-me ser agosarat, amb garantia d’èxit; i és per això que no només vull fer-los arribar les  felicitacions sinó també donar-los infinites gràcies per ser-hi, per formar un gran equip.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat