Dos nous cicles. I a Manresa!

Dani Mauriz, director de l’Escola Montserrat

Aquesta setmana s’ha fet realitat un projecte en el qual portem temps treballant i que ens fa especial il·lusió: el curs vinent, l’Escola Montserrat, gràcies a la col·laboració, entesa i suma de sinergies amb la FEDAC, oferirà dos nous cicles formatius, a la ciutat de Manresa!

Créixer és un bon símptoma. Oferir nous cicles que estem segurs que s’ajusten a les necessitats del mercat, és un repte apassionant. I fer-ho de la mà d’un centre com la FEDAC, amb qui compartim compromís, objectius i metodologia és, de ben segur, un gran encert.

A partir del setembre, els alumnes que vulguin fer cicles de Grau Superior d’Integració social i Animació sociocultural turística, en modalitat dual, a Manresa, podran cursar-los a les instal·lacions de la FEDAC, però amb la gestió i el professorat de l’Escola Montserrat.

Als nostres 70 anys, sembla que consolidem la majoria d’edat obrint nous projectes a la capital de comarca. La feina que hem fet fins ara i la que ens espera aquests propers mesos és molta, però la il·lusió de tot el que encara està per arribar ens fa avançar amb pas decidit.

Gràcies a la FEDAC Manresa per la seva acollida, per la bona sintonia que hem pogut establir i per l’esforç conjunt de dotar el Bages de formació dual de qualitat que garanteixi la inserció laboral dels nostres joves. I gràcies també als alumnes i les famílies que ja ens ha començat a mostrar la seva confiança fent les primeres matrícules per als nous cicles.

Com sempre, la nostra prioritat són els alumnes: la seva preparació des d’un vessant molt pràctic, potenciant les habilitats i competències de cada un, per oferir-los totes les eines que els permetin entrar al mercat laboral de manera ràpida i satisfactòria.

Sortim de la nostra zona de confort. Sortim més enllà de les portes de l’Escola Montserrat a Sant Vicenç de Castellet per afrontar un nou i important repte. I ho fem amb el convenciment que aquest és l’inici d’una gran amistat, d’un projecte de futur compartit que contribuirà a fer una comarca més competitiva i més preparada.

Ens veiem ben aviat a Manresa!

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat