L’Escola Montserrat amplia la seva oferta amb dos nous cicles a Manresa el curs vinent

L’Escola Montserrat amplia la seva oferta formativa amb dos nous cicles que s’oferiran al FEDAC de Manresa a partir del proper curs 2019-2020. Es tracta dels cicles de Grau Superior d’Integració social i Animació sociocultural turística, que es faran a les instal·lacions de FEDAC (Carrer Nou de Valldaura, 19-21), però que seran gestionats per l’Escola Montserrat i impartits pel seu equip de professorat.
Els dos centres comparteixen model pedagògic i objectius formatius, adreçats a la professionalització dels alumnes i la seva inserció laboral. Els nous cicles que s’oferiran poden rebre fins a 30 alumnes cada un i es faran en modalitat dual. Amb aquest sistema, durant el segon curs la formació de l’alumne és compartida entre el centre educatiu i una empresa, on l’estudiant treballa unes 25 hores setmanals, cobra un sou i és donat d’alta a la Seguretat Social.
La Formació Professional Dual, amb un fort arrelament en alguns països europeus com Alemanya, obté uns índexs d’inserció laboral molt superiors a la mitjana, ja que l’alumne comença a treballar mentre encara està estudiant i adquireix experiència professional.
Els dos nous cicles, que s’iniciaran el proper mes de setembre, ja han obert el període de matrícula, que es pot gestionar a través de l’Escola Montserrat, al telèfon 93 833 12 59 o al correu electrònic colmontserrat@xtec.cat

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat