El servei d’inserció laboral de l’Escola, vist per una exalumna

Vicky Cabrero, exalumna de l’Escola Montserrat

Sóc exalumna del CFGS d’Administració i Finances i, tot i que des que vaig acabar els estudis he anat tenint feina quasi sempre, hi ha hagut moments de tot. L’accés al món laboral no sempre és fàcil quan un s’acaba de titular: a la major part d’empreses demanen experiència, formació complementària i molts altres requisits que dificulten la tasca de trobar feina més del que ens pensàvem i que fins i tot, en determinats moments, poden arribar a desmoralitzar.

Des que es va engegar el Servei d’Orientació i Inserció laboral a l’escola i vaig començar a rebre correus amb ofertes de feina, vaig veure les coses d’una forma més positiva. El fluxe d’oportunitats és constant i aquest fet m’ha ajudat a ser molt més optimista en els moments en què he estat a l’atur.

Al començament pensava que l’objectiu del servei era fer-nos arribar ofertes de feina i informació a nivell laboral, però quan vaig parlar amb els professors del centre em van fer saber que el servei era molt més ampli i que la Lídia podia assessorar-me i orientar-me en tot allò que em calgués per a assolir els meus objectius professionals. El fet de saber que hi ha algú disposat a fer-me un cop de mà quan em calgui per a assessorar-me sobre la meva situació professional, esclarir dubtes i ajudar-me a definir objectius (i els mitjans i eines necessaris per a assolir-los) m’ha donat seguretat i tranquilitat.

Com a usuària del servei opino que el feedback i la resposta en general per part de la Lídia son boníssims. En tot moment m’ha resolt dubtes, s’ha ofert a escoltar-me i aconsellar-me en la presa de decisions a nivell professional pensant en tot moment en els meus interessos i sens dubte recomano el servei a tothom. Si bé és cert que avui en dia hi ha molts canals i eines per a trobar feina, també és cert que tenir algú de referència que ens ajudi a saber com fer-ne un ús correcte i a ordenar i interpretar la informació de la forma que més ens beneficii per a assolir les nostres metes és absolutament necessari, i la Lídia és la persona idònia per a aconseguir-ho.

 

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat