Només un 1,66% d’alumnes de l’Escola està a l’atur sis mesos després d’acabar un cicle formatiu

L’últim estudi d’inserció laboral de l’Escola Montserrat, corresponent al curs 2016-2017, recull les millors dades que s’han registrat fins ara: només un 1,66% dels alumnes està a l’atur 6 mesos després d’haver acabat el cicle al centre. Un 43% estan treballant; un 30%, estudiant i treballant; i un 25% han continuat amb altres estudis. A més, en 4 cicles, la taxa d’atur és zero: Educació infantil, Administració i finances, Comerç internacional i Atenció a les persones en situació de dependència. El curs 2014-2015, hi havia un 16,75% de desocupació; l’any passat, les dades ja van millorar fins al 5,17%; i aquest darrer estudi d’inserció marca un percentatge d’atur gairebé fregant el zero.

L’estudi es fa a partir d’enquestes de seguiment als alumnes que han deixat l’Escola el curs anterior. L’informe, a part de quantificar els alumnes que busquen feina, també avalua qualitativament els llocs de treball dels exalumnes recollint la relació entre els estudis que han fet i el treball professional que estan desenvolupant. D’entre les dades recollides destaca, per exemple, que a Administració i finances, un 71,5% dels joves que estan treballant ho fan en llocs de treball relacionats amb els seus estudis; en el cas d’Atenció a les persones en situació de dependència, aquest percentatge és d’un 67%.

La inserció laboral és l’objectiu principal de l’Escola Montserrat que, des de fa uns anys, ha aplicat un sistema innovador i molt pràctic i la modalitat de Formació Professional Dual per facilitat al màxim els alumnes la seva entrada al mercat de treball.

 

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat