Atur 0

Dani Mauriz, director de l’Escola Montserrat

Les pròximes setmanes sentireu a parlar, i molt, del nostre nou leit motiv: “Atur 0”. És el nostre objectiu, la nostra raó de ser i estem convençuts que tenim les eines a l’abast perquè tots els alumnes de l’Escola que realment s’ho proposin i s’ho treballin, trobin feina de seguida.

Per a nosaltres, aconseguir la plena inserció laboral de tots els alumnes de l’Escola no passa per la situació del mercat o per la sort. Trobar feina és la suma de molts factors diferents que a l’Escola potenciem.

Si estudies un cicle formatiu de grau mitjà o superior al nostre centre:

  • Faràs pràctiques en empreses (grau mitjà) o dual (grau superior), una molt bona manera de començar a ficar el peu al mercat laboral.
  • Tindràs a la teva disposició un orientador laboral, que t’acompanyarà i assessorarà durant els dos cursos del cicle i un cop et graduïs, fins que trobis feina.
  • Et facilitem que obtinguis les certificacions d’anglès del marc europeu i l’acreditació ACTIC (de coneixements d’ofimàtica).
  • Et proposem classes 100% pràctiques, perquè aprenguis fent, no només escoltant o llegint. De provar, encertar-la, errar-la i tornar a repetir, en surt el veritable aprenentatge per a la vida real!
  • Entrenem i avaluem les habilitats que més valoren les empreses a l’hora de buscar professionals: autoconeixement, creativitat, organització, treball en equip i comunicació.

I n’estem absolutament convençuts: si fas tot això, Atur 0! Fer un cicle a l’Escola Montserrat vol dir formar-se com a professional, treballar aquelles capacitats que ens poden fer brillar al costat d’un altre aspirant, ser acompanyats per experts que ens guiaran per enfocar el camí cap al nostre futur laboral… Nosaltres hi posem les eines. Els alumnes hi han de posar l’esforç, la voluntat, la dedicació, les hores i la passió. Si ho fan, es convertiran en excel·lents professionals, molt ben preparats, amb garantia de fàcil inserció laboral.

I, com diuen, per mostra, un botó: l’últim estudi d’inserció laboral del nostre centre dóna un 0% d’atur als cicles d’Administració i finances i Educació infantil. Ja hem començat i som imparables. A l’Escola Montserrat, Atur 0!

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 8 d'abril a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat