És hora de decidir el teu futur!

Dani Mauriz, director de l’Escola Montserrat

“Fa temps que la Formació Professional ha deixat de ser una segona opció per passar a convertir-se en una prioritat“. Són paraules de la consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, que ha explicat els plans del govern català per al proper curs: consolidació de l’oferta d’FP arreu del territori amb nous cicles i una aposta clara per la FP Dual.

Des de l’Escola Montserrat fa temps que tenim clar que la Formació Professional és la formació de futur vàlida i més adequada per a molts estudiants. Hem deixat de ser la cosina lletja per posar-nos a l’avantguarda de la formació i de la inserció laboral.

Del 16 de maig al 24 de maig, a l’Escola farem la preinscripció del cicles formatius de Grau Mitjà (Gestió administrativa i Atenció a les persones en situació de dependència). Els de Grau Superior (Comerç internacional, Administració i finances, Màrqueting i publicitat i Educació infantil), tots en modalitat dual, ja fa dies que tenen la matrícula oberta. Dissabte vam fer la jornada de portes obertes perquè futurs alumnes i les seves famílies vinguessin a conèixer-nos de portes endins. Va ser un èxit, i en donem les gràcies tant a tots els qui ens van visitar com als alumnes de l’Escola que van col·laborar a organitzar i fer possible aquesta jornada.

Per què us explico tot això? Perquè és hora de decidir el vostre futur. És hora que penseu a què us voleu dedicar professionalment i trobeu la fòrmula més adequada per formar-vos. És hora que tingueu en compte l’oferta de Formació Professional i tots els cicles que posa al vostre abast. És el moment de tenir molt presents els avantatges de la FP Dual i els seus magnífics índexs d’inserció laboral.

Ja és hora que tothom –famílies, Govern, empreses, institucions- donin el seu vot de confiança a la Formació Professional com a opció prioritària per al futur dels nostres joves. Per sort, els darrers anys la tendència és aquest: la nostra tasca cada cop gaudeix de més reconeixement, i el teixit social i empresarial és al nostre costat.

Nosaltres ho tenim  tot a punt perquè el proper curs sigui encara més i millor. Ara només ens hi faltes tu!

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat