Es busquen exalumnes d’Educació infantil

Hi ha projectes que fan especial il·lusió, que cada hora que hi dediques és una explosió de sentiments, de records i de sensacions engrescadores. I la trobada que estem preparant per al proper 5 de maig és un d’aquests. Farem la I Trobada de TEI (Tècnics d’Educació infantil) amb la voluntat de reunir i retrobar-nos amb exalumnes que van fer aquest cicle a l’Escola. Són ja set promocions de TEI, unes 150 persones que s’han format en aquesta professió al nostre centre, i ens faria molta il·lusió retrobar-nos amb tots ells en aquest esdeveniment.

O sigui que ja ho sabeu, si vosaltres sou un d’ells, us esperem! I si en coneixeu algun, digueu-li  que l’estem buscant!

Aquest serà el primer tastet d’una nova experiència que volem posar en marxa. Volem aconseguir fer 2 o 3 trobades anuals amb exalumnes, repartits per cicles formatius, per ser més a prop de les persones que han passat per la nostra Escola, per fomentar que continuïn compartint i participant del dia a dia del centre, per retrobar-nos amb la gent que ha format part de la història de l’Escola Montserrat.

No perdem de vista que d’aquí a 2 anys celebrarem el 70è aniversari de l’Escola, una efemèride que voldrem celebrar especialment i en la qual ens agradaria comptar amb la participació d’alumnes de totes les generacions que han passat pel centre.

Sempre diem que l’Escola Montserrat és una gran família, en la qual cada persona deixa empremta i és imprescindible. Tots els nostres exalumnes també formen part d’aquesta gran comunitat i volem que els vincles es mantinguin, d’una manera o altra, i que puguem continuar avançant i projectant-nos cap al futur sense perdre les nostres arrels i l’essència de la nostra història.

El dia 5 de maig farem un nou pas amb aquesta voluntat. Un acte de format petit, a la mateixa Escola, amb un refrigeri i unes quantes sorpreses que estem preparant, per retrobar-nos amb els TEI de l’Escola Montserrat. Esperem que ben aviat arribin noves trobades amb nous cicles, i que entre tots aconseguim teixir una comunitat amb vincles potents que doni testimoni de la història del centre.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat