Escola i empreses, pel futur laboral dels nostres joves

dani_maurizDani Mauriz, director de l’Escola Montserrat

Ja sabeu que a l’Escola Montserrat hem fet una aposta decidida per tenir una àmplia oferta en FP Dual, una modalitat que permet als alumnes estudiar i treballar durant el segon curs del cicle. A través d’un conveni entre l’Escola i empreses o administracions, els alumnes fan pràctiques remunerades que combinen amb les classes al centre i que els permeten treballar, guanyar experiència i ficar el peu dins el mercat laboral.

Vam començar oferint el cicle de Comerç internacional en modalitat dual i aquest curs hi hem incorporat els cicles d’Educació infantil, Administració i finances, i Màrqueting i publicitat. Això vol dir que a partir del proper setembre tindrem un munt d’alumnes formant part de la plantilla d’empreses, ajuntaments, centres educatius, una feina que combinaran amb la formació a les aules i que els garantirà una preparació òptima per al seu futur laboral.

I tot això no hauria estat possible sense la col·laboració, la predisposició i la confiança de desenes d’empreses i institucions que ens han escoltat, que han compartit la nostra preocupació per garantir als nostres joves la millor formació i un futur professional amb expectatives.

L’Escola Montserrat ja té signats 60 convenis de FP dual: 11 d’alumnes de Comerç internacional que aquest any ja fan segon curs i, per tant, ja estan treballant a les empreses; i 49 per a alumnes dels altres 3 cicles, que faran pràctiques no remunerades entre els mesos de maig i juny i que al setembre començaran el segon curs treballant a les empreses.

Vull fer un agraïment a tots aquells empresaris, responsables de centres educatius, Ajuntaments… amb qui tenim signats convenis. Vull destacar i posar en valor la seva voluntat de sumar esforços i estendre ponts de col·laboració per avançar cap a una societat que doni oportunitats als joves, que els faciliti una sortida laboral en la professió que han triat.

Acollir un alumne de FP dual vol dir comprometre’s i participar en la seva formació, vol dir apostar per un model que al nostre país encara és a incipient (tot i que en països com Alemanya està realment assentat i és una de les millors oportunitats laborals per als joves), vol dir creure i treballar per un canvi que doni ales a les generacions futures i que els garanteixi qualitat de vida.

Sense ells, sense el seu compromís, la nostra aposta de FP dual no hauria estat possible. Valguin aquestes línies com a agraïment i com a reconeixement a la valenta revolució que anem duent a terme per millorar el futur de la nostra societat. 

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat