Un premi compartit amb tots vosaltres

dani_maurizDani Mauriz, director de l’Escola Montserrat

Aquests darrers dies us hem explicat per activa i per passiva que hem guanyat als Premios Nacionales de Marketing Educativo, en la categoria de Millor estratègia de xarxes socials. Sí, us ho hem dit per totes bandes, però és que, en primer lloc, ens fa molta il·lusió; i en segon lloc, aquest premi és compartit amb tots vosaltres. Amb els qui ens seguiu a les xarxes; els qui ens vau donar el vostre vot on-line; els professors que ens passeu material per compartir al Facebook, al Twitter i a l’Instagram; els alumnes que interactueu amb les publicacions i les compartiu; els exalumnes que continueu vinculats a l’Escola gràcies a aquest món virtual; les famílies que ens seguiu i ens animeu; les empreses i professionals col·laboradors que ens esteu ajudant a portar a terme una revolució del sistema formatiu i del màrqueting de l’Escola; les nostres famílies i entorn, que accepteu i ens doneu suport en la nostra dedicació a l’Escola… Ja veieu que la llista d’agraïment és llarga, molt llarga, però torno a insistir que ni el dia a dia a l’Escola ni aquest premi serien possibles sense l’entrega, la confiança i la dedicació de tantes i tantes persones.

Des de fa unes setmanes sabíem que érem finalistes en aquests premis però el veredicte final no va arribar fins divendres passat, en una gala al CaixaForum de Madrid. Un acte amb ponències i intervencions molt interessants, i amb tota l’emotivitat d’una entrega de premis. La nostra categoria va ser la darrera de desvelar-se i quan la presentadora va cantar el nom de l’Escola Montserrat, va ser un moment de pell de gallina. Sabíem que teníem el suport de molta gent, sabíem que ens estàveu seguint a través de les xarxes per conèixer el veredicte, sabíem que havíem generat expectació. Poder dir-vos que érem els guanyadors va ser un moment de satisfacció màxima i compartida, la sensació dels deures ben fets i del reconeixement a l’esforç.

Vam ser l’única categoria en què el guanyador dels vots on-line va coincidir també amb el veredicte del jurat. Ja havíem rebut tot el vostre suport en les votacions dels dies previs i vam veure com el jurat coincidia i ens atorgava el guardó definitiu! Il·lusió, nervis, alegria, agraïment… una barreja de sensacions vertiginoses, on també hi havia una responsabilitat afegida: és un premi d’àmbit estatal, que havia rebut més de 400 candidatures entre les diferents categories, d’un total de 28.000 centres que s’hi podien presentar arreu de l’Estat. Arribar al capdamunt del pòdium en unes circumstàncies així té molt de valor!

Els darrers anys, l’Escola està immersa en un procés de canvis profunds i innovació, que demanen un esforç d’adaptació extra per part de tota la comunitat educativa. A vegades no és fàcil, però cada cop estem més convençuts que ho estem fent bé i que qualsevol canvi que vagi en la línia de millorar la formació dels nostres alumnes i augmentar les seves possibilitats d’inserció laboral, val tots els esforços del món. Adaptar-nos al món digital i a les noves tecnologies també forma part d’aquest procés. I ara, un jurat d’arreu de l’estat espanyol ens ha dit a Madrid que ho estem fent molt bé! Hem aprovat amb bona nota. Us asseguro que continuarem millorant per arribar a l’excel·lència. I espero que continueu acompanyant-nos i fent-nos costat en aquest camí apassionant!

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat