Tres alumnes de l’Escola faran Formació Professional dual a l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar el curs vinent

conveni_Ajuntament Castellbell i el VilarTres alumnes de l’Escola faran Formació Professional dual a l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar el curs vinent. L’Escola Montserrat i l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar han signat un conveni a través del qual tres estudiants del centre faran Formació Professional dual al consistori. A partir del curs vinent, dos alumnes del cicle d’Educació infantil i un alumne del cicle d’Administració i finances faran 900 hores de pràctiques remunerades. El conveni ha estat signat pel director de l’Escola Montserrat, Dani Mauriz, i l’alcaldessa de Castellbell i el Vilar, Montse Badia.

FP dual

La Formació Professional dual es realitza el segon curs dels cicles formatius de l’Escola Montserrat i s’ofereix com a incentiu als estudiants que tenen major iniciativa. Els alumnes tindran una retribució d’uns 350 euros mensuals per les seves pràctiques a l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar. En els cas dels dos alumnes del cicle d’Educació infantil faran l’estada a la llar d’infants municipal, mentre que l’alumne del cicle d’Administració i finances desenvoluparà les pràctiques a l’àrea administrativa del consistori.

Cicles formatius

En l’actualitat, l’Escola Montserrat programa, des de Sant Vicenç de Castellet en format dual, els cicles formatius d’Educació infantil, Administració i finances, Publicitat i Màrqueting i Comerç internacional. La intenció del centre és comptar amb una quinzena de convenis per a cadascun dels cicles. D’aquesta manera, els alumnes amb major iniciativa tenen com a incentiu complementar les hores lectives a classe amb unes pràctiques remunerades a l’empresa durant el segon curs.

 

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat