L’Escola Montserrat s’adhereix a la xarxa estatal que promou la Formació Professional dual de qualitat

L’Escola Montserrat s’ha adherit a la xarxa que promou la Formació Professional dual de qualitat a tot l’Estat. El centre, que potencia la formació que combina el segon curs dels estudis dels graus amb les pràctiques remunerades a les empreses, passa a formar part de l’Aliança per a la FP dual. La xarxa compta amb l’impuls de les fundacions Bertelsman i Princesa de Girona, de les Cambres de Comerç de tot l’Estat i de la Confederació Espanyola d’Organitzacions Empresarials.

Amb l’adhesió, l’Escola Montserrat, ubicada a Sant Vicenç de Castellet, accedirà a una base de més de 300 empreses i tindrà el suport de la xarxa per captar noves empreses i institucions i reforçar la seva aposta per a la Formació Professional en modalitat dual. L’Aliança per a la FP dual reivindica un nou sistema d’aprenentatge capaç de facilitar l’accés dels joves al mercat de treball. En paral·lel, la xarxa posa en comú aquelles experiències d’èxit per anar sumant empreses, institucions i centres en aquest tipus de formació.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat