Un 60% dels alumnes de grau superior de l’Escola troba feina mig any després d’acabar els estudis

Un 60% dels alumnes de cicles de grau superior i un 30% dels de grau mitjà de l’Escola Montserrat troben feina només mig any després d’haver acabat els estudis. Aquesta és la principal dada de l’informe d’inserció laboral que l’Escola elabora cada any i que correspon al curs 2014-2015.

Els cicles amb un major índex d’inserció són Administració i finances, que té el 100% dels seus exalumnes treballant; en segon lloc, hi ha Comerç Internacional, que arriba fins a un 87,5% d’inserció laboral; i Gestió comercial i màrqueting, amb un 40%. En Educació infantil i els cicles de grau mitjà, les xifres d’inserció també són molt positives, amb 1 de cada 3 alumnes treballant, o treballant i estudiant alhora, sis mesos després d’haver acabat els estudis.

L’informe també avalua qualitativament els llocs de treball dels exalumnes recollint la relació entre els estudis que han fet i el treball professional que estan desenvolupant. En el cas de Gestió comercial i màrqueting i Atenció a les persones en situació de dependència, aquesta xifra se situa en el 100%. En global, en els cicles de grau superior, un 77% dels alumnes que estan treballant ho fa en feines relacionades amb els seus estudis.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat