Un treball d’alumnes de l’Escola, finalista del concurs estatal ‘Repte Emprèn’, amb més de 1.300 participants

Un treball d’alumnes de l’Escola, finalista del concurs estatal ‘Repte Emprèn’, amb més de 1.300 participants. 

Un treball d’alumnes de l’Escola, finalista del concurs estatal ‘Repte Emprèn’, amb més de 1.300 participantsiva ha esdevingut finalista del concurs estatal Repte Emprèn que convoca l’Obra Social la Caixa. El projecte Never wait ha passat a la gran final, juntament amb 34 treballs més,  en un procés que inicialment va rebre 1.313 propostes.

Els alumnes finalistes, entre ells els alumnes de l’Escola, defensaran el seu treball en un campus de formació a Tiana entre els dies 4 i 7 de maig. En aquest escenari es proclamaran els cinc projectes guanyadors de l’edició 2016 del concurs Repte Emprèn. El premi per als  vencedors serà una estada a Silicon Valley, als Estats Units, del 8 al 17 de juliol.

Incentivar l’actitud emprenedora

El concurs de l’Obra Social la Caixa pretén incentivar l’actitud emprenedora entre els alumnes d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de tot l’Estat impulsant el seu creixement personal i potenciant la seva capacitat d’iniciativa. El programa permet que els participants coneguin tot el procés per fer realitat una empresa i aprenguin el significat de l’emprenedoria.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat