Alumnes de l’Escola, premiats en tres certàmens els darrers dies

premiatsTreballs de diferents grups d’alumnes de l’Escola Montserrat de Formació Professional, ubicada a Sant Vicenç de Castellet, han estat guardonats les darreres hores en 3 certàmens que s’han celebrat al Bages, dos en l’àmbit de l’emprenedoria i un altre del sector sanitari. En primer lloc, el centre va obtenir molt bons resultats en la segona edició del programa JovEmprèn, organitzat per l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet per impulsar i premiar l’emprenedoria entre els joves dels municipi. JovEmprèn va premiar 5 treballs diferents de l’Escola Montserrat: en la categoria de cicles de grau superior i Batxillerat, els projectes “I need” i “Point of view” d’alumnes de Comerç internacional es va endur el primer premi i un accèssit respectivament; en la categoria de cicles de grau mitjà, el principal guardó va ser per a “So-Cinema”, d’alumnes de Comerç. A més, el projecte “Good Up”, de Comerç internacional es va endur el premi especial Més innovador, i “El bolet”, de Comerç, el guardó a projecte Més ben treballat.

D’altra banda, un grup d’alumnes d’Atenció a les persones en situació de dependència van participar al IX Congrés Nacional de Tècnics Auxiliars d’Infermeria que es va celebrar a Althaia, en el qual alumnes de l’àmbit de la dependència i d’infermeria podien exposar idees i treballs relacionats amb el seu sector.  El projecte “Endevina qui sóc”, dels alumnes Laura Guil, Cristian Rodríguez  i Eva Camacho, van endur-se el primer premi; i Glòria Jorba i Andrea Santiago van quedar finalistes amb el seu projecte “Carro renta-mans”.

Finalment, a la Fira del Jove Emprenedor de la Catalunya Central, que es va celebrar a Cardona, van resultar premiats: “E-Waste” i “Food-Truck”, del cicle de Comerç, i “Transfer”, d’Atenció a les persones en situació de dependència.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat