L’Escola som tots

dani_maurizDani Mauriz, director de l’Escola Montserrat

Encarem la recta final d’un altre curs i és inevitable fer balanç: què hem fet bé, què podem millorar, els nous reptes per a l’any vinent, què opinen els nostres alumnes de l’Escola, quins objectius hem aconseguit i quins hem deixat pel camí… I mentre valorem i assumim tot això, ens haurem de posar a pedalar amb força per deixar-ho tot a punt per obrir portes el setembre plens de noves idees i nous compromisos.

Però abans de fer totes aquestes anàlisis de forma compartida i ordenada i de posar-ho tot negre sobre blanc per anar consolidant l’estratègia pedagògica de la nostra Escola, alguns pensaments desordenats i espontanis em comencen a venir al cap. I una sensació recurrent: orgull.

Estic orgullós de comptar amb l’equip que fa possible l’Escola Montserrat. Orgullós del gran equip humà que forma la comunitat educativa del nostre centre, i que inclou des del servei de neteja i personal administratiu passant per tots i cadascun dels professors i col·laboradors. Cada peça és indispensable perquè tot rutlli. Cada persona és necessària perquè els engranatges funcionin.

A vegades, sembla que el carro el tiben aquells qui són més “coneguts”, les cares que es veuen més, les persones que tenen un perfil més públic… Però no és així! A la nostra Escola tothom hi té el seu paper: els professors titulars que es passen el dia al centre; el personal de suport que ve a fer classes de conversa en anglès; els col·laboradors que ofereixen algunes hores de classes de temes específics als nostres alumnes; el personal de manteniment i neteja que vetlla perquè les instal·lacions estiguin en ordre; els qui agafen el telèfon i es converteixen en el primer interlocutor de l’Escola; els alumnes, que ja formen part de la nostra gran família; les seves famílies, que han apostat per nosaltres; els exalumnes, que encara ens donen un cop de mà a organitzar esdeveniments i a donar-nos a conèixer…

Fer llistes d’agraïments és difícil, perquè sempre corres el risc d’oblidar-te algú. Per això, vull fer extensiu el meu reconeixement a totes i cadascuna de les persones, empreses, entitats i administracions que ens han obert les seves portes i han col·laborat amb nosaltres. Que han cregut en el nostre projecte.

L’Escola Montserrat fa més de 60 anys que es dedica a l’ensenyament. Ha passat èpoques de tot i ha hagut d’adaptar-se i canviar per sobreviure i arribar fins on som ara. I això només ha estat possible gràcies a la força de les persones que han cregut i han estimat aquest projecte.

Veient l’equip que m’envolta i fent repàs d’on venim, em sento molt orgullós. Ja tindrem temps de posar-nos amb els colzes sobre la taula a preparar tots els reptes apassionants que ens vénen a sobre. De moment, deixeu-me gaudir d’aquest moment i dir-vos gràcies a tots els qui ens acompanyeu en aquest camí.

 

 

 

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat