Els alumnes de l’Escola Montserrat podran fer pràctiques a Althaia

Els alumnes de l’Escola Montserrat podran fer pràctiques a Althaia. L’escola Montserrat de Sant Vicenç de Castellet, de Formació Professional, i la Fundació Althaia han signat un conveni de col·laboració per tal que els alumnes de l’escola puguin fer pràctiques en aquest centre assistencial. Es preveu que hi puguin accedir alumnes de diferents cicles que tinguin alguna relació amb els diferents departaments d’Althaia, com Atenció a les persones en situació de dependència, Educació infantil, Gestió administrativa, Administració i finances, Gestió comercial i màrqueting, etc.

En el cicles formatius es preveuen unes hores obligatòries de pràctiques en empreses, que són entre 300 i 400 hores, i que han de preparar l’alumne per entrar al mercat laboral amb coneixements pràctics. L’objectiu final és tenir professionals especialitzats en aquelles tasques que necessiten les empreses i institucions del territori.

Amb aquest conveni es preveu que, cada any, el centre pugui destinar un grup d’alumnes a les pràctiques a Althaia. D’altra banda, el mateix conveni també recull que els professionals d’Althaia podran cursar cicles formatius a l’Escola Montserrat amb condicions avantatjoses.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat