Mostrem la nostra oferta a la Fira de l’Estudiant de Manresa

visita estandAquest matí, durant la inauguració oficial, les autoritats han participat en la construcció d’un puzle que hi ha a l’estand del Col·legi Montserrat a la Fira de l’Estudiant.

Un estand innovador i interactiu. Aquesta era la voluntat de l’escola Montserrat per assistir a la Fira de l’Estudiant que se celebra aquesta setmana a Manresa. I, de moment, s’han complert les expectatives i els responsables del centre estan molt satisfets de l’elevat ritme de visites que reben a l’estand. Amb un senyal de trànsit a l’entrada que indica tots els cicles i estudis als quals es poden dirigir els alumnes de l’Escola Montserrat, l’estand convida a entrar i, a part de poder utilitzar les pantalles per consultar informació, també se’ls dóna una peça perquè participin a omplir un puzle de l’estand.

Aquest matí, les autoritats que feien la inauguració oficial de la Fira de l’Estudiant han estat les encarregades d’afegir noves peces al puzle. Hi ha participat Valentí Junyent, alcalde de Manresa, Pere Casals, president de la Cambra de Comerç, Toni Llobet, regidor d’Ensenyament de Manresa, Mercè Cardona, presidenta del Consell Comarcal, i Josep Ramírez, director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a la Catalunya Central.

L’Escola Montserrat ofereix cicles de grau mitjà i superior de Formació Professional i presta especial atenció a millorar les habilitats dels alumnes en llengua estrangera i en donar-los eines per a l’emprenedoria.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat