Alumnes de l’Escola aconsegueixen el primer premi ‘Mobile Learning Awards’ que reconeixen l’ús de les noves tecnologies a l’aula

foto_premis_b

Primer premi per a l’Escola Montserrat en el marc dels guardons ‘Mobile Learning Awards’ que reconeixen l’ús de les noves tecnologies a l’aula. El centre ha guanyat el primer premi en la categoria de formació professional per a la producció ‘L’educació del futur’ en uns guardons d’àmbit nacional que reconeixen l’ús de les noves tecnologies a l’aula.

L’Escola Montserrat de Sant Vicenç de Castellet ha estat premiada en el marc dels guardons Mobile Learning Awards que reconeixen alumnes, professors i centres educatius per la seva tasca innovadora en la creació i ús de solucions mòbils. El centre ha guanyat el primer premi en la categoria de formació professional pel projecte L’educació del futur, un treball audiovisual en què els alumnes destaquen l’ús de les noves tecnologies com a eina per al seguiment de les classes a distància davant la impossibilitat de seguir la matèria presencialment a l’aula. El treball guanyador ha comptat amb la participació de les alumnes Marta Aguilar, Marta Argerich, Esther Olmos, Cristina Fernández i Karen Roca i la coordinació del professor Lluís Tabares. El projecte mSchools convoca aquests prestigiosos guardons que premien els alumnes amb una tauleta i amb la possibilitat de participar al congrés de telefonia mòbil que se celebra aquesta setmana a Barcelona. El Mobile World Congress serà l’escenari de la presentació mundial del projecte mSchools que busca potenciar l’ús dels dispositius mòbils en l’educació.

Premis d’àmbit nacional

La cerimònia d’entrega dels premis s’ha celebrat a Barcelona en el marc del congrés TWorldEdu i ha comptat amb la presència de la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau. Els guardons han rebut més de 250 propostes de diferents centres de tot Catalunya. El jurat ha destacat la qualitat dels treballs presentats, tant per alumnes com per professors, en les dues modalitats: Micronarracions audiovisuals, un premi que valora els millors vídeos realitzats per alumnes sota el lema L’escola del demà, i Experiències educatives amb dispositius mòbils, una modalitat que s’ha estrenat enguany i que ha convidat els professors a donar a conèixer les experiències que han dut a terme amb tecnologia mòbil en els respectius centres educatius.

En el següent enllaç podreu visualitzar el vídeo guanyador de l’Escola Montserrat sota el títol L’educació del futur: http://youtu.be/FJpTerGNaL0

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat