Comencem un cicle de tallers per promoure l’emprenedoria i millorar l’anglès entre els alumnes

Comencem un cicle de tallers per promoure l’emprenedoria i millorar l’anglès entre els alumnes. Amb la col·laboració de la Fundació Escola Emprenedors, l’Escola Montserrat de Sant Vicenç de Castellet, de formació professional, inicia aquest mateix divendres una sèrie de tallers d’emprenedoria, impartits en anglès, per a tots els cicles de l’escola.

Com fer presentacions en públic, crear estratègies de comunicació, analitzar el mercat potencial o fer un projecte d’emprenedoria són algunes de les activitats que es faran durant les 13 sessions que es desenvoluparan aquest trimestre en el marc dels tallers “Be an entrepreneur”. A més, les activitats es duran a terme utilitzant la llengua anglesa per millorar les habilitats dels joves en aquest àmbit.

El foment de l’emprenedoria és un dels objectius de l’Escola Montserrat. Per això, el programa de tallers que ara es comença vol fer que els alumnes descobreixin les pròpies passions, fomentin la seva creativitat, millorin el treball en equip, aprenguin a parlar en públic, sàpiguen liderar projectes, etc. La proposta va adreçada a tots els grups de l’Escola (Administració i finances, Atenció a les persones en situació de dependència, Gestió administrativa, Comerç, Comerç internacional, Gestió comercial i màrqueting, Educació infantil i Curs d’accés a cicles formatius de grau superior. Els tallers s’inicien demà, divendres, i s’allargaran fins a mitjan maig.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat