A la Fira de l’Estudiant us explicarem les novetats per al proper curs

fira estudiantPer explicar-vos les principals novetats de cara al proper curs, l’escola Montserrat serem a la Fira de l’Estudiant de Manresa, que se celebrarà la setmana vinent, de dilluns a divendres, als Dipòsits Vells. Sobretot, volem destacar dues iniciatives que posem en marxa i que pensem que poden ser del vostre interès:

ENSENYAMENT GRATUÏT: el proper curs, els cicles de grau mitjà seran gratuïts, sense cap quota mensual fixa. Els alumnes només hauran de pagar 4 rebuts anuals en concepte de material, a un preu molt assequible, i una quota inicial de reserva de plaça. Consulteu els cicles de grau mitjà que oferim el proper curs i informeu-vos d’aquesta proposta d’ensenyament gratuït.

IDIOMES:  el proper curs volem fer una aposta molt seriosa pels idiomes. Estem treballant en un conveni que permetrà que pugueu fer els exàmens KET, PET o First a la mateixa escola. Algunes de les matèries durant el curs ja es donaran en aquesta llengua, per facilitar-vos un aprenentatge natural i molt pràctic de l’anglès. D’aquesta manera podreu sortir acreditats de l’escola i no caldrà que estudieu anglès fora de les vostres hores de classe.

Us convidem a visitar-nos a la Fira de l’Estudiant de Manresa!

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat