Volem crear una associació d’antics alumnes

Hem tingut una idea que ens fa molta il·lusió i necessitem la col·laboració i ajuda de tothom! Volem crear una associació d’antics alumnes de l’Escola Montserrat. Alguns sabem on trobar-los perquè els tenim ben a prop o s’han apuntat a les nostres xarxes socials, però la comunitat d’exalumnes és molt gran i volem arribar al màxim nombre possible de persones. Volem anar fent una base de dades amb tothom qui va passar pel nostre centre i, a partir d’aquí, convocar-los a una reunió i començar a fer realitat aquesta associació.

D’idees en tenim moltes: crear un carnet d’antic alumne, que puguin venir a explicar-nos el seu pas per la nostra escola, organitzar anualment un sopar de retrobament, o una jornada amb xocolatada i activitats esportives… Per això us demanem que ens ajudeu a contactar amb persones que, en un moment o altre, han passat per l’Escola Montserrat.

Només cal que ens enviïn un correu electrònic a anticsalumnesmontserrat@gmail.com i que ens diguin el seu nom i cognom, edat, un telèfon i correu electrònic de contacte, municipi on viuen actualment i de quina promoció van ser. Bé, si ens voleu explicar anècdotes i records també seran molt benvinguts! Un cop comencem a tenir un bon gruix de dades, us convocarem a una primera trobada per reunir-nos i veure què podem fer realitat. Moltes gràcies a l’avançada per la vostra col·laboració!

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat