Aprenent dels nostres alumnes

Daniel Màuriz - Director del centre de Formació Professional

Dani Mauriz, director de l’Escola Montserrat

Avui vull dedicar aquest espai a donar les gràcies als nostres alumnes, per tot el que ens ensenyen cada dia i pels projectes que desenvolupen a l’Escola. Ens aporten dosis de creativitat, de noves idees, d’aire fresc i d’una generació que ja té el xip digital incorporat. Comparteixen amb nosaltres els seus coneixements, les seves intuïcions, els seus reptes i les ganes de revolucionar el món professional amb una nova manera de fer.

A més, a partir d’un sistema de formació molt pràctic, desenvolupen projectes que donen valor a l’Escola Montserrat i a la seva relació amb la comunitat i l’entorn. Us podria posar molts exemples diferents: els tallers de maquillatge o obres de teatre adreçats als infants de Sant Vicenç, la col·laboració amb el casal d’avis i la residència del poble en un projecte intergeneracional, les anàlisis i idees de màrqueting educatiu per posicionar l’Escola, el treball al Centre de disminuïts físics de Manresa…

Dins i fora de les aules del centre, el nostre alumnat dedica esforç, hores i idees a construir un món millor, a ajudar persones dependents, a millorar la comunicació interna i externa de l’Escola, a oferir activitats per a col·lectius diferents, a fer recollides en favor dels més necessitats…

Tots, des de Gestió administrativa, Educació infantil, Màrqueting i publicitat, Administració i finances i Atenció a les persones en situació de dependència, es mostren col·laboratius i disposats a aportar el seu granet de sorra perquè l’ensenyament al nostre centre no es limiti a classes magistrals dins d’una aula sinó que esdevingui un aprenentatge per projectes, en situacions reals, que els preparen per al aterratge al món professional i que els fan i ens fan créixer com a persones.

Quan sovint dic que l’Escola Montserrat és una gran família no és una frase feta. Som un centre petit que encara els seus 70 anys d’existència gràcies a la voluntat dels seus fundadors i d’un equip docent que ha cregut en el projecte; però també gràcies a la confiança de les famílies i de tots i cadascun dels alumnes que han passat per l’Escola i que hi deixen la seva empremta, que ens confien la seva formació però, alhora, teixeixen amb nosaltres una sòlida xarxa de reptes, projectes i idees treballats conjuntament.

Cada dia que passem amb els nois i noies de l’Escola ens enriqueix com a persones i com a professionals. Nosaltres hi aportem l’experiència; ells, el compromís amb un aprenentatge compartit. L’Escola és com és i es projecta com es projecta gràcies a ells i a tot el que ens aporten. Des d’aquestes línies, doncs, avui un GRÀCIES en majúscula per a tots ells i elles.

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *