Atur 0

Daniel Màuriz - Director del centre de Formació Professional

Dani Mauriz, director de l’Escola Montserrat

Les pròximes setmanes sentireu a parlar, i molt, del nostre nou leit motiv: “Atur 0”. És el nostre objectiu, la nostra raó de ser i estem convençuts que tenim les eines a l’abast perquè tots els alumnes de l’Escola que realment s’ho proposin i s’ho treballin, trobin feina de seguida.

Per a nosaltres, aconseguir la plena inserció laboral de tots els alumnes de l’Escola no passa per la situació del mercat o per la sort. Trobar feina és la suma de molts factors diferents que a l’Escola potenciem.

Si estudies un cicle formatiu de grau mitjà o superior al nostre centre:

  • Faràs pràctiques en empreses (grau mitjà) o dual (grau superior), una molt bona manera de començar a ficar el peu al mercat laboral.
  • Tindràs a la teva disposició un orientador laboral, que t’acompanyarà i assessorarà durant els dos cursos del cicle i un cop et graduïs, fins que trobis feina.
  • Et facilitem que obtinguis les certificacions d’anglès del marc europeu i l’acreditació ACTIC (de coneixements d’ofimàtica).
  • Et proposem classes 100% pràctiques, perquè aprenguis fent, no només escoltant o llegint. De provar, encertar-la, errar-la i tornar a repetir, en surt el veritable aprenentatge per a la vida real!
  • Entrenem i avaluem les habilitats que més valoren les empreses a l’hora de buscar professionals: autoconeixement, creativitat, organització, treball en equip i comunicació.

I n’estem absolutament convençuts: si fas tot això, Atur 0! Fer un cicle a l’Escola Montserrat vol dir formar-se com a professional, treballar aquelles capacitats que ens poden fer brillar al costat d’un altre aspirant, ser acompanyats per experts que ens guiaran per enfocar el camí cap al nostre futur laboral… Nosaltres hi posem les eines. Els alumnes hi han de posar l’esforç, la voluntat, la dedicació, les hores i la passió. Si ho fan, es convertiran en excel·lents professionals, molt ben preparats, amb garantia de fàcil inserció laboral.

I, com diuen, per mostra, un botó: l’últim estudi d’inserció laboral del nostre centre dóna un 0% d’atur als cicles d’Administració i finances i Educació infantil. Ja hem començat i som imparables. A l’Escola Montserrat, Atur 0!

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *