Visita del grup de Màrqueting i publicitat a la 080 Barcelona Fashion

Us compartim el post que han elaborat el grup de 1r del nostre cicle de Màrqueting i publicitat en relació a la seva visita a la 080 Barcelona Fashion:

El passat dimarts dia 24 d’octubre tots nosaltres, la classe de primer curs del CFGS de Màrqueting i Publicitat vam assistir a la desfilada inaugural de la 32ª edició de la 080 Barcelona Fashion. I ens cal donar les gràcies al Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya (https://ccam.gencat.cat/ca/inici) per cedir-nos les invitacions.

Només arribar, vàrem quedar perplexes per l’espai on es celebra semestralment aquest esdeveniment, el Recinte Modernista de Sant Pau. Però el gran impacte el vàrem tenir al accedir al Village i veure l’ambient que es respirava: assistents vestits amb les darreres tendències del mercat de la moda i fins i tot personatges que anaven molt més enllà.

La música sonant amb força i gestionada des d’una carpa annexa de la mà d’una DJ, el maquillatge dels patrocinadors que et fan sentir com una diva, l’entorn ple de fotògrafs i de periodistes captant instantànies i entrevistant, l’espai de restauració, la zona de chill out i un fascinant cub de reflexes de llum LED que donava molt joc per fer fotografies súper instagramajables.

Finalment ens varen donar accés a la zona de la desfilada per presenciar l’espectacle inaugural 080 Reborn, a càrrec de membres de la Companyia Ballet de Barcelona, lluint estilismes de l’estudi Fermín+Gilles, on l’objectiu era revaloritzar les peces denim de segona mà.

L’Elena Borrell, responsable de Màrqueting i Comunicació de Simorra (www.simorra.com) ens va cedir uns quants accessos més per poder visualitzar la desfilada “Echoes of Nature”. L@s alumn@s afortunades que van poder assistir-hi ens han transmès que la col·lecció tardor-hivern 2023/24, s’inspirava en la força creativa i la bellesa de la naturalesa. Sorprenia la varietat de teixits i el joc que feien amb els reflexes de l’aigua de la pasarel·la.

En definitiva, un espectacle per a tots els sentits! Esperem que no sigui la darrera vegada que gaudim d’un esdeveniment de moda d’aquesta magnitud, i seguim amb moltes ganes de continuar aprenent d’aquesta manera: visual i pràctica alhora.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat