A l’Escola Montserrat som Edcampers!

José Luis Buenache

L’any 2019 amb la Sònia Díaz (co-coordinadora del nostre CFGS d’Integració Social) la Montse Gibert (docent també del nostre equip d’Integració Social) i d’altres companyes i companys de l’àmbit de la formació (la Sònia Ibáñez, el Gabriel Liesa, la Cris Ruiz, l’Iván Sánchez, la Maite Valdés) i el nostre gurú Joan Cals, vam decidir organitzar el 1r Edcamp dedicat a l’Envelliment. Per qui no conegui què és un Edcamp, us recomanem visitar la web edcamp.cat i allà descobrireu aquesta fantàstica metodologia educativa que ens encanta…

Aquell 2019 l’alumnat de 1r i de 2n del nostre CFGM d’Atenció a Persones en Situació de Dependència va assistir i va participar de l’Edcamp Envelliment que vam poder dur a terme a la Casa del Mar de Barcelona, seu del Consell Nacional de la Gent Gran, i a més a més vam poder-ho celebrar en modalitat presencial (quina patxoca feia veure 100 persones juntes!)

El passat curs 2020/2021 des del CFGS d’Integració Social vam voler fer un pas més i no només hi participaven sinó que van ser impulsors i organitzadors del 1r Edcamp dedicat a la Integració Social (Edcamp_IS). Malauradament, en aquest cas sí ens va afectar de ple la pandèmia de la Covid i malgrat semblava que podríem celebrar-ho presencialment, finalment la pròpia entitat que gestiona els Edcamps ens va dir que havíem de fer-lo on line. Evidentement, no és comparable, però malgrat les dificultats, ho vam poder fer, tot i que amb èxit divers (va funcionar molt bé la sessió del matí i no tant la de la tarda).

I aquest curs 2021/2022 Sant Tornem-hi! Diuen que no hi ha 2 sense 3, així que tot just tornem de les vacances de Nadal, amb l’alumnat de 1r del CFGS d’Integració Social prepararem un Edcamp_IS dedicat a compartir com ha afectat i està afectant la Covid al sector social. En aquest cas farem el possible per poder-lo celebrar en format presencial i volem obrir-nos a totes les professions del sector social i no només a la integració social, així que si teniu sensibilitat social i ganes compartir i aprendre entre iguals, no us el perdeu!

Molt Bones Festes i molt Bon Edcamp_IS 2022 !

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat