Complim dècades al costat de persones importants

Dani Mauriz, director de l’Escola Montserrat

L’investigador Ramon López de Mántaras, el fisioterapeuta i recuperador físic Juanjo Brau, l’entrenador Marcel·lí Massafret o la ginecòloga Montse Puig… són persones importants. La seva vinculació amb a l’Institut d’Investigació en Intel·ligència Artificial, amb el FC Barcelona, amb el CAR de Sant Cugat o amb l’Hospital Clínic, respectivament, fan que siguin cares conegudes i exemple d’èxit en diferents àmbits.

Però per a nosaltres són importants per una altra cosa que va més enllà de les seves carreres professionals. Són importants perquè formen part de la història de l’Escola Montserrat, perquè van ser a les nostres aules, com a alumnes o com a professors, perquè el seu pas pel centre va ser, com el d’altres milers de persones, clau per construir la història de l’Escola Montserrat, que enguany fa 70 anys.

Demà divendres farem l’acte central de celebració, amb un sopar multitudinari que arribarà gairebé a les 200 persones i que reunirà professors i exprofessors, alumnes i exalumnes, famílies, empreses, amics, santvicentins i santvicentines… La història de l’Escola Montserrat va íntimament lligada a la història de Sant Vicenç de Castellet. Hem estat i som un centre compromès amb el nostre entorn, el nostre municipi i el teixit empresarial i cultural que ens envolta.

És per això que per a nosaltres és vital celebrar aquestes 7 dècades d’història donant les gràcies i homenatjant persones que han ajudat a construir la nostra trajectòria. No podem fer-ho amb tothom, però que serveixin com a mostra els espais que estrenarem a l’Escola dedicats als quatre professionals que esmentava en començar l’article, en representació d’exalumnes i exprofessors de l’Escola. Demà descobrirem els plafons que repassen el seu currículum i comptarem amb la seva assistència. Tornar-los a veure a les nostres aules i compartir sopar amb ells és un luxe i un orgull.

I també tindrem un record per als avis i el pare, l’Andreu, la M. Àngels i l’Àngel. Tres persones que van ser l’ànima d’aquesta Escola des dels seus inicis. Sense ells, avui no seríem on són ni tindríem el llegat que mirem de tenir sempre ben present: passió, perseverança, treball, esforç, innovació, dedicació… Valors que han fet possible que aquesta petita escola de Sant Vicenç compleixi ja els 70 anys amb més ganes i més reptes que mai. Valors que intentem transmetre cada dia als nostres alumnes perquè són el puntal indispensable per poder créixer professionalment, però també personalment.

Per a mi són dies molt emotius. Recuperar documents i fotografies per preparar l’acte de demà, és recuperar bocins de la meva història, remoure sentiments i records. Demà serà un dia molt especial, i vull donar les GRÀCIES en majúscula a totes les persones que el compartireu amb nosaltres i amb totes aquelles que no podreu ser-hi però que heu format i formeu part de la gran família de l’Escola Montserrat.

Saber cap a on anem és important. Però saber d’on venim, ens fa més grans.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat