Obrim portes. Benvinguts!

Dani Mauriz, director de l’Escola Montserrat

Sembla que faci dos dies que acomiadàvem al curs i aquí ens teniu, a punt de començar-ne un de nou, amb les vacances fetes, les piles carregades, nous projectes per iniciar i, sobretot, molta sensibilitat, empatia i motivació per traslladar als nostres alumnes.

Tenir la responsabilitat de formar 200 joves per al seu futur professional és un repte difícil i apassionant alhora. Hem de saber transmetre coneixements, preparar-los per desenvolupar competències laborals, promoure la seva creativitat, entrenar-los a treballar en equip i ser capaços de trobar solucions a qualsevol repte… I tot això ho hem de fer essent conscients que cada un dels nois i de les noies que venen a les nostres aules és únic i especial: el seu caràcter, les seves habilitats, els aprenentatges incorporats, l’experiència viscuda, són diferents de qualsevol altre company o companya de classe.

Això enriqueix les aules i les converteix en un terreny adobat perquè, si som capaços que estableixin ponts de confiança i intercanvi de coneixements i idees entre ells, sorgeixin grans projectes, grans idees i grans resultats. No em cansaré d’insistir que la principal feina d’un docent -un cop donades les eines i els coneixements bàsics sobre un tema- és aconseguir que els propis alumnes, a través de l’assaig i l’error, treballin sobre casos pràctics i experimentin amb la màxima fidelitat possible un entorn de treball real.

Aquesta és la grandesa de la Formació Professional: preparar per a una professió, des de l’experiència i la pràctica. A l’Escola Montserrat hi estem compromesos al cent per cent. Fugim de les classes magistrals teòriques i apostem per una formació molt pràctica que no només motivi els alumnes a participar activament a les classes, sinó que els doni destreses que els seran, de ben segur, molt útils per al seu exercici professional.

Obrim, doncs, de nou les portes a un nou curs, amb la passió i la il·lusió intactes. Amb les mateixes ganes que fa setanta anys els meus avis van decidir obrir aquella primera Acadèmia Montserrat. Set dècades d’història, d’etapes diferents i de grans canvis, però sempre amb un objectiu comú: ser al costat dels joves per ajudar-los a trobar el seu futur, acompanyant-los amb la millor formació possible.

Sense la confiança d’alumnes, famílies, empreses, institucions i sense el compromís del gran equip de l’Escola Montserrat res d’això no seria possible. Amb ells al costat, estic segur que som imparables!

Benvinguts a casa nostra que també és casa vostra.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat