Ho hem tornat a fer: 94% d’inserció laboral

Joana Luna del Peral i Luis Tabares, Departament Escola-Empresa de l’Escola Montserrat

Ja tenim les dades del darrer Estudi d’inserció laboral de l’Escola: dels 80 graduats el curs passat, només 5 estan buscant feina. Això vol dir que el 93,75% dels nostres exalumnes està treballant, estudiant o combinant alhora estudis i feina. Una magnífica notícia que ens situa en uns índexs d’atur del 6,25%, una xifra molt per sota dels índexs generals entre el col·lectiu de joves.

I per acabar-ho d’arrodonir, tenim dos cicles –Atenció a les persones en situació de dependència i Gestió administrativa- on tenim atur zero; és a dir, no hi ha cap exalumne que estigui en recerca activa de feina.

Des de l’Escola Montserrat, on fa anys que apostem per la Formació Professional tradicional i també dual com a eina d’inserció laboral dels joves, ens sentim orgullosos de poder donar a conèixer aquestes xifres.

En una societat on l’expatriació i l’atur són excessivament protagonistes, sentir-nos part de la solució és molt satisfactori. Tenim joves que valen molt la pena, que entomen el seu futur professional amb força, vocació i actitud. Saber que hem pogut contribuir a donar-los les eines i els coneixements perquè puguin entrar al mercat laboral, fa que la nostra tasca prengui sentit.

L’Escola Montserrat no seria on és sense la confiança dels alumnes i les seves famílies. Per això, per a nosaltres és importantíssim fer seguiment dels nois i noies un cop han acabat els seus estudis al nostre centre. L’Escola no tanca les portes després de la graduació, sinó que vol teixir una xarxa de relació i proximitat també amb els exalumnes. Saber com els va ens ajuda a prendre el pols del mercat laboral i a poder afrontar nous reptes i metodologies amb tota la informació necessària per formar joves preparats per treballar.

La nostra formació i acompanyament i la seva actitud són les peces clau per aconseguir aquests índexs d’inserció laboral. Unes xifres que estem contents de poder-vos donar i que, en lloc de fer-nos acomodar, ens impulsen a millorar dia a dia per poder-les reduir encara més!

 

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat