70 anys i amb més energia que mai!

Dani Mauriz, director de l’Escola Montserrat

L’any vinent en complim setanta i n’estem preparant una de grossa! Sí, com ho llegiu, l’Escola Montserrat compleix 7 dècades de vida el 2019. Si els ho haguessin dit als meus avis quan la van fundar, amb tota la passió i tots els esforços per superar la conjuntura del moment, segurament no s’ho haurien cregut!

Setanta anys en què l’Escola Montserrat ha canviat molt: ha canviat l’aparença externa, ha canviat l’oferta d’estudis per adaptar-nos a la demanda actual, ha canviat la metodologia… Però manté, des del primer dia, una gestió familiar que ens fa més propers i la passió per formar, educar i acompanyar.

Per això, perquè no hem perdut l’essència d’aquella primera acadèmia Montserrat i perquè mantenim l’energia i la vitalitat, arribar als 70 és encara més especial. I com que tenim molt clar que tota aquesta trajectòria no hauria estat possible sense moltes persones i institucions que han confiat en nosaltres, volem que el 2019 sigui un any de celebració i, sobretot, d’agraïments.

Volem donar les gràcies a tots els alumnes i famílies que ens han triat, a totes les empreses que col·laboren i han col·laborat amb l’Escola, a tot l’equip docent i professional de l’Escola, que s’ha compromès amb els nostres reptes i objectius i hi ha posat tot l’esforç.

I volem que aquest sigui un reconeixement públic i oficial. Per això estem treballant en la preparació de diversos actes que aniran tenint lloc durant el 2019 i que us anirem explicant amb més detall. Entre d’altres propostes, volem fer un reconeixement a empreses, una activitat popular amb la màxima participació possible, un sopar…

Entremig, volem que vagin passant moltes altres coses. Perquè setanta anys s’ho valen, i totes les persones que ens han fet costat, encara més!

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat