Apassionats, des del minut zero

Dani Mauriz, director de l’Escola Montserrat

Immersos de nou en l’inici de curs, en dies de presentacions per als diferents cicles, i a punt de començar les classes i els projectes per a aquest nou curs, em passa pel cap que, malgrat els moments difícils, les etapes més complicades i els entrebancs que ens trobem pel camí, no hem perdut ni una mica de passió per la Formació Professional, convençuts de tot allò que pot aportar als nostres joves per al seu futur professional i, per què no dir-ho, també personal.

Com un actor abans de sortir a escena, un futbolista abans de saltar al camp o un pintor abans d’exposar la seva obra, nosaltres també tenim pessigolles a l’estómac. Obrir de nou les portes de l’Escola per rebre els alumnes que arriben per primera vegada i per retrobar-nos amb aquells amb qui ja vam fer camí junts, és un esdeveniment ple d’emoció i responsabilitat. Des del minut zero, hem de posar la nostra passió al servei dels nois i noies que estudien al nostre centre. Hem de posar els cinc sentits a ensenyar-los i guiar-los perquè l’aprenentatge vital i professional no s’aturi en cap moment. Som responsables de créixer al seu costat, d’enriquir-nos mútuament, de posar al seu abast totes aquelles eines que els ajudin a convertir-se en bons professionals i també en persones empàtiques, decidides, capaces de treballar en equip, creatives, preparades per a nous reptes, flexibles, amb ganes d’aprendre i evolucionar contínuament.

El sistema educatiu, sempre en dubte i sempre amb canvis, és un dels puntals indiscutibles de la nostra societat. Les noves generacions són el futur i l’aposta de l’Escola Montserrat és clara en aquest sentit: volem joves ben preparats i amb la millor actitud per accedir al mercat de treball i per fer grans coses que ajudin a millorar el món.

Com a docent i com a directiu, sé prou bé com és de difícil a vegades arribar a transmetre aquesta passió, saber superar els petits conflictes del dia a dia per projectar il·lusió a cada classe, superar la temptació de caure en la rutina i saber fer que cada moment amb els alumnes sigui diferent i especial.

És per això que, en aquest nou inici de curs, vull donar les gràcies a l’equip docent de l’Escola Montserrat, per la seva ferma aposta per convertir-nos en un centre de referència, amb un ensenyament absolutament pràctic i enfocat a les noves necessitats de la societat. I vull donar les gràcies també a la confiança que alumnes i famílies ens renoven any rere any: és la força que ens empeny a continuar endavant, amb mateixa passió que el primer dia i amb la seguretat que els millors projectes encara estan per venir i que els farem possibles.

Feliç curs 2018-2019. Benvinguts a casa vostra!

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat