Ens apuntem al 2×3! Perquè tu hi guanyes molt!

Roser Gost, professora de l’Escola Montserrat

Ens hem apuntat al 2×3 perque només hi veiem que avantatges per a tu.

Tenir 2 títols de grau superior en només 3 anys et costarà molt poc i hi guanyaràs molt. Al 2n any ja podràs tenir el títol del CFGS d’Administració i finances i durant el 3r any només hauràs d’invertir 18 hores a la setmana per tenir una altra titulació de CFGS d’Assistència a la direcció . Així de fàcil!

I què hi hauràs guanyat?

  • Un estalvi de temps i diners molt important. El que invertiries en 4 anys ho pots tenir en només 3
  • A totes les sortides professionals del cicle d’Administració i finances (gestió i administració en els processos comercials, laborals comptables, fiscals i financers d’una empresa) hi afegiràs assistència a la direcció i organització d’esdeveniments empresarials que junt amb els coneixements de protocol i relacions públiques et permetrà organitzar fires nacionals i internacionals, convencions, viatges i molts més esdeveniments.
  • Coneixement d’una 2a llengua, el francès, i això segur que encara t’obrirà més portes ja que cada cop són més les empreses del nostre entorn que s’obren a nous mercats de parla anglesa i francesa.
  • Com que durant el 3r any només hi dedicaràs 18 hores per setmana, això et permetrà compaginar-ho amb els teus plans: treballar, començar una carrera…

I recorda que el 2×3 també és DUAL i que tens la possibilitat d’estar gairebé 1.000 hores en una empresa i la major part d’aquest temps cobrar una beca-salari que et permetrà pagar els teus estudis o allò que tu vulguis.

Recorda també que les titulacions que obtindràs et donen accés a la universitat i que algunes universitats convaliden crèdits, en algunes carreres, per haver cursat cicles de Grau Superior.

Ja veus, si t’agrada el món de la gestió d’empreses, tot són avantatges!!!

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat