Dos de dos. Contentíssims!

Dani Mauriz, director de l’Escola Montserrat

Ja ho deveu haver vist a les nostres xarxes o potser ho heu llegit a la premsa comarcal, però em permetreu aprofitar aquest espai al nostre blog per tornar a recordar el guardó que vam aconseguir als Premios Nacionales de Marketing Educativo i donar les gràcies a tothom qui l’ha fet possible.

És el segon any que es donen aquests premis i és el segon any que l’Escola Montserrat puja al podi. En la primera edició ens van escollir com a Millor estratègia en xarxes socials i aquest any he tingut l’honor de rebre el guardó com a Professional de referència en màrqueting educatiu. No ho entenc com un premi cap a la meva persona, sinó com un reconeixement a l’aposta clara i decidida que l’Escola Montserrat va fer per incorporar el màrqueting a la seva estratègia després d’assistir a un inspirador congrés d’Eduketing l’any 2013.

Va ser un revulsiu, una nova porta que es va obrir i que va produir un canvi en la nostra manera de fer les coses com a centre, amb la implicació i l’esforç de tothom. Fer màrqueting no és vendre un producte. Per a nosaltres, el màrqueting és ensenyar les coses meravelloses que passen dins i fora de les nostres aules, que fan créixer els nostres alumnes com a professionals, que els aporten experiència i ens fan caminar cap al nostre objectiu d’inserció laboral plena.

Que dos anys consecutius l’Escola Montserrat sigui protagonista en un premi d’àmbit estatal és un motiu d’orgull i una empenta per continuar endavant amb la revolució metodològica i formativa que estem implantant aquests darrers cursos. En un centre petit com el nostre, amb recursos i estructura limitats, emprendre determinats projectes demana un esforç addicional i el compromís sense fissures de tot l’equip de professorat. Per sort, a l’Escola Montserrat comptem amb un equip compromès al 100% per fer realitat aquesta revolució de què us parlava.

Premis com el que vam rebre divendres no serien possible sense el suport i la implicació de tothom: alumnes, famílies, equip de l’Escola, entorn social, empreses… Des d’aquí, gràcies de nou per fer costat a l’Escola Montserrat i per creure en aquestes idees boges que a vegades se’ns ocorren. El premi és per a tots vosaltres!

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat