Escola-Empresa: un pas

Roser Gost - Professora de Formació Professional

Roser Gost, professora de l’Escola Montserrat

Pot semblar agosarat dir que mentre estudies FP ja tens un peu a l’empresa però a la nostra Escola fem el possible perquè així sigui. T’explicarem com:

Si t’imagines llargues classes de teoria interminables, això no és FP. Quan estiguis en una empresa no et valoraran amb exàmens, hauràs de saber fer, i, a ser possible, des del primer dia. Per això, és important que les classes siguin molt pràctiques i el més semblants al que et trobaràs quan estiguis en una empresa. Els jocs de rol, les simulacions, el treball per projectes i altres tècniques t’ajudaran a adquirir coneixements i competències d’una manera pràctica i fins i tot divertida.

Com que estem  constantment en contacte amb més de 70 empreses, això ens permet conèixer, dia a dia, què esperen de tu però, a més, ens permet:

  • Que les coneguis per dintre perquè durant el Cicle Formatiu que escullis en visitaràs unes quantes i t’explicaran què fan i com funcionen
  • Que hi treballis 350h en els cicles de Grau Mig i gairebé 1000 hores en els de Grau Superior i això vol dir que et coneixen i que pots formar part de la seva Borsa de Treball. Molts alumnes ja es queden directament a treballar a l’empresa. T’imagines estudiar i ja tenir experiència laboral o la possibilitat d’una feina? Doncs així ens ho plantegem.

Però fem més coses. El nostre Departament d’Orientació Laboral i Acadèmica, t’assessorarà en allò que tu decideixis quan acabis l’escola: estudiar, treballar o ambdues coses. Des del primer dia formes part de la nostra Borsa de Treball. I això serà així mentre tu vulguis perquè, fins i tot quan acabis l’escola i encara que ja treballis, et seguirem enviant les ofertes de treball més adients al teu perfil i sempre que vulguis podràs venir a l’Escola i t’orientarem en tot allò que necessitis.

També, mentre estudies, et pots treure títols molt  interessants per a qualsevol empresa. L’ACTIC quant a informàtica i títols oficials d’anglès. I apa, quan acabes ja tens mínim 3 títols.

Fem moltes més coses, però t’ho anirem explicant en els pròxims blogs. Mentrestant recorda, si t’imagines llargues classes de teoria interminables, això no és FP.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat