L’Escola Montserrat guanya 3 dels 6 premis del concurs d’emprenedoria Talent i Empresa

L’Escola Montserrat de Sant Vicenç de Castellet va obtenir tres premis dels sis que hi havia en joc en l’acte final del concurs Talent-Empresa, que es va donar ahir a Manresa. És un concurs que té com objectiu apropar a les empreses del territori els treballs que els alumnes de formació professional desenvolupen dins de l’assignatura d’emprenedoria, i aconseguir que les millors propostes acabin sent projectes reals. Ahir  es van conèixer els projectes guanyadors d’aquesta tercera edició. Els guanyadors rebran una subvenció econòmica i acompanyament per portar el seu projecte a la pràctica.

Un dels projectes guanyadors de l’Escola Montserrat va ser Ribbon,  d’Andrea Povedano, Andrea García, Eva Camino i Núria Galiano, alumnes de Grau Mitjà. Ribbon és un producte innocu i no farmacològic, que utilitza la teràpia natural per pal·liar la cefalea tensional, i ajudar a la relaxació i disminució de l’estrès. És una cinta adaptable al cap, totalment natural i reutilitzable.

El següent projecte que es va proclamar guanyador va ser Phone Desinfect,  de Neus Bioque, Raul Cuevas, Míriam Oró i Andrea Ureña, també realitzat per alumnes de Grau Mitjà. Es tracta d’unes tovalloletes desinfectants per al telèfon mòbil, amb una proporció d’alcohol que no fa malbé la pantalla tàctil d’aquests dispositius.

Finalment, l’últim premi es va atorgar a Higiènic diaper, de Sara Albareda, Cristian Hervias i Roger Vidal. En aquest cas els guanyadors eren alumnes de Grau Superior. Van crear un contenidor de bolquers i tovalloletes que garanteixen l’extracció unitària tant de bolquers com de tovalloletes, així com el control d’estoc en tot moment.

El concurs Talent i Empresa és una iniciativa de la Cambra de Comerç de Manresa, la Fundació Althaia, i el departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, coordinada per la Fundació Lacetània.

 

 

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat