Serem al teu costat fins que trobis feina

dani_mauriz

Dani Mauriz, director de l’Escola Montserrat

Objectiu: inserció laboral total en feines que motivin els nostres alumnes, o que continuïn estudiant un cicle o un grau que s’adapti a les seves expectatives, habilitats i preferències. Aquesta voluntat forma part de l’ADN de l’Escola des de fa temps, però ara fem encara un pas més en aquesta dirección: hem posat en marxa Orienta’t, un nou servei de l’Escola Monserrat que acompanya, assessora i ajuda els nostres alumnes no només mentre són a l’Escola sinó fins que troben feina o decideixen continuar estudiant.

Jo diria que és la gran aposta d’aquest 2017. Un compromís convençut per donar un plus als nostres alumnes, per oferir-los el nostre acompanyament professional en un procés que posarà les bases del seu futur laboral i que, sovint, no és fàcil fer tot sol.

Orienta’t s’ha posat en marxa fa unes setmanes. En aquesta primera fase, s’estan fent entrevistes i trobades amb els alumnes per conèixer-los més a fons, detectar les seves capacitats i aptituds, saber quines són les seves passions, les seves expectatives de futur, ajudar-los a enfocar-se i a marcar-se objectius. Volem que els alumnes acabin el cicle que estan fent a l’Escola amb les idees clares de què volen fer, de quin tipus de feina volen buscar o de si volen continuar estudiant. I, quan arribi aquest moment, continuarem estant al seu costat, ajudant-los a trobar l’oferta formativa que més s’adapti a les seves preferències; o assessorant-los sobre com fer el millor currículum, com presentar-se a una entrevista de feina, o a quines portes anar a picar per oferir la seva vàlua professional.

El servei Orienta’t no té terminis ni data de caducitat. Acompanyarem els joves fins que s’estableixin en la seva propera etapa fora de l’Escola. I no només això, sinó que el servei està obert també a antics alumnes de l’Escola que puguin beneficiar-se d’aquesta expertesa i acompanyament.

No volem dir adéu als nostres alumnes quan s’acaben les classes a finals de curs. Som més ambiciosos i volem que la relació que hem establert amb ells durant els seus anys de formació al nostre centre continuï i s’enforteixi per aconseguir la millor alternativa de futur per a cada un d’ells.

Ens agradaria garantir que tots els nostres alumnes trobaran la feina de la seva vida quan surtin de l’Escola. Malauradament no tenim aquesta certesa, però del que estem segurs és que, si ho fem bé, el servei Orienta’t serà una eina potent que els ajudarà.

En aquests moments, menys d’un 17% dels alumnes que han estudiat a l’Escola estan a l’atur, una xifra molt per sota de la mitjana d’atur juvenil, que se situa gairebé en el 38%. Però, malgrat aquesta dada positiva, volem continuar millorant la tendència per avançar de forma decidida cap al nostre objectiu: inserció laboral total! 

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat