Eduketing: ser petit també és ser gran

dani_maurizDani Mauriz, director de l’Escola Montserrat

Estem molt contents de poder anunciar que el mes de febrer tornarem a participar com a ponents a Eduketing, el congrés internacional de màrqueting educatiu que, en aquesta ocasió, es farà a Sevilla. Fa uns anys vam començar a assistir a aquest esdeveniment com a oients i, amb el temps, les coneixences que hi vam fer i els temes d’interès en comú, vam tenir l’oportunitat de participar-hi com a ponents. En la propera edició repetirem, parlant dels factors clau per a la captació d’alumnes a la Formació Professional.

L’Escola Montserrat és un centre petit, en mida, recursos i instal·lacions, però gran en equip humà, il·lusió i projecció de futur. Omplir les nostres aules any rere any no ha estat fàcil -i menys els darrers cursos, marcats per la crisi econòmica-, però ho hem aconseguit sumant des de moltes estratègies diferents i comptant amb la implicació i el suport de professorat, alumnat, exalumnes, empreses, entitats i una estreta xarxa de col·laboradors.

Tenim al nostre favor els factors clau, com un claustre supermotivat, una oferta formativa atractiva i revolucionària en molts aspectes, una intensa interacció amb l’entorn, una relació de proximitat amb els alumnes i les seves famílies, i un procés de renovació i millora constants. Totes aquestes coses les explicarem a Eduketing. Perquè volem demostrar que ser petits té molts avantatges; que allà on altres hi veurien problemes o limitacions, nosaltres hi veiem reptes i oportunitats; que amb ganes, actitud emprenedora i capacitat de caure i aixecar-nos sense rendir-nos, el futur és a les nostres mans.

Aquest curs 2016-2017 estem tenint rècord de nombre d’alumnes a les aules. Segurament això és fruit d’un llarg procés d’adaptació, de canvi, de resistència en els moments més complicats, i de tenir clar què busquen els alumnes i com els ho podem oferir des de l’Escola. I és fruit d’un equip de professors i d’una direcció que han sabut i volgut adaptar-se a una renovació pedagògica i implicar-se en la construcció dels pilars estratègics per al futur del nostre centre.

Formar part d’esdeveniments com Eduketing ens fa sentir orgullosos de la tasca feta i de poder-la explicar i compartir. Que l’experiència d’una petita escola de Sant Vicenç de Castellet sigui protagonista en un congrés d’àmbit internacional ens demostra que res no és impossible, que la feina ben feta s’acaba reconeixent i que la nostra oferta formativa és referència.

I tot això no seria possible sense totes les persones que ens heu fet costat durant les gairebé set dècades d’història de l’Escola Montserrat. Anirem a Eduketing i ens explicarem, per fer sentir la veu de tots els qui ens heu acompanyat en aquest camí apassionant.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat