La importància de la formació complementària

dani_maurizDani Mauriz, director de l’Escola Montserrat

Titulació oficial? Sí. Formació complementària? També, sense cap mena de dubte. Aquesta és una filosofia que a l’Escola Montserrat tenim clara al cent per cent i molt present a l’hora de dissenyar la nostra oferta formativa. Som un centre de Formació Professional i, com a tal, impartim cicles formatius. Però tenim molt clar que el futur dels nostres joves passa, a més, per formar-se específicament i àmpliament en disciplines que no tenen prou pes al sistema curricular si analitzem les necessitats reals del mercat laboral.

Per exemple, a l’Escola potenciem l’aprenentatge d’idiomes amb la intervenció activa de professor nadius en algunes classes per normalitzar l’ús de llengües estrangeres. Però segurament no n’hi ha prou. Un imagineu un tècnic en comerç internacional que no domini a la perfecció els idiomes? Oi que no? Per això hem començat els cursos d’anglès, francès, alemany i italià. Per oferir un reforç i un plus a tots aquells a qui interessi.

O per posar un altre exemple: si un tècnic en Educació infantil  té, a més, el títol oficial de monitor d’activitats de lleure per a infants i joves, tindrà un currículum molt més interessant i complet per a desenvolupar-se en determinats llocs de treball. Així que a l’Escola Montserrat ja hem obert també les inscripcions per fer el curs de formació que dóna aquesta titulació.

I, com aquestes, les properes setmanes ampliarem la nostra oferta formativa extracurricular amb altres propostes pensades específicament perquè els joves surtin amb el màxim de formació en aquelles matèries i habilitats específiques que el mercat laboral valorarà quan es posin a buscar feina.

Aquesta és la nostra màxima obsessió i ambició: analitzar detalladament les necessitats de les empreses perquè els alumnes els puguin oferir allò que busquen, i més, amb una suma de formació acadèmica, desenvolupament d’habilitats personals i de treball en equip, i de formació complementària.

L’Escola Montserrat va complir 67 anys no fa gaire. Tenim a les nostres espatlles moltes dècades d’experiència i de millora contínua. De veure resultats i implantar mesures correctores i nous reptes per fer-ho cada curs una mica millor. El nostre alumnat és la nostra raó de ser. La nostra missió és oferir-los tot allò que necessiten per formar-se, trobar feina i exercir com a bons professionals.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat