Benvinguts a la nova Escola Montserrat!

dani_maurizDani Mauriz, director de l’Escola Montserrat

Ja hi tornem a ser, amb les piles carregades, moltes ganes de rebre els alumnes i il·lusionats amb els nous reptes. Benvinguts a la nova Escola Montserrat! No, no és que haguem canviat d’edifici, o que haguem fet obres… És més important que això: posem en marxa una nova manera de formar els nostres alumnes, una nova manera d’ensenyar i aprendre, noves tècniques perquè els joves surtin de l’Escola més preparats que mai per inserir-se en el mercat laboral i desenvolupar la seva carrera professional. Han estat molts mesos de preparació, de donar-hi voltes, de formar l’equip de professorat i de posar-nos a punt per a la nova metodologia. Estem a punt i estem segurs que els resultats seran espectaculars.

Per començar, iniciem curs amb tres nous cicles en modalitat dual, un sistema de formació compartit entre Escola i empresa, que permet que els nois i noies comencin a treballar el segon curs del cicle , cobrant un sou i adquirint una valuosa experiència laboral mentre continuen la seva formació. Ja ho fèiem amb Comerç internacional, i aquest curs s’hi afegeixen els cicles d’Administració i finances, Màrqueting i publicitat i Educació infantil. Una aposta arriscada i complicada, però quina millor manera de preparar els futurs professionals que integrant-los en una empresa i que comencin a treballar en un mercat real?

A més, incorporem el treball per projectes a tota la nostra oferta formativa. Les assignatures ja no seran matèries autònomes, amb classes que comencen i s’acaben, sinó que s’interrelacionaran entre sí per crear un entorn el més real possible a les aules. Cada aprenentatge i cada capacitat en necessita d’altres quan ens movem en un lloc de treball real, i això és el que posarem en pràctica a l’Escola: a cada classe haurem d’utilitzar coneixements i aptituds que hem adquirit cursant altres assignatures, per anar forjant alumnes capacitats, versàtils, flexibles i adaptables.

Els idiomes continuen essent una altra de les nostres obsessions. Enguany reforcem l’aprenentatge d’anglès amb la incorporació d’un altre nadiu com a conversation assistant. Volem potenciar la integració d’idiomes a les nostres aules, de forma natural, divertida i efectiva.

I continuarem potenciant les competències transversals, aquestes que no surten al llistat de matèries a impartir, però que són bàsiques i imprescindibles per preparar els nostres alumnes. Autoconeixement, creativitat, treball en equip, organització, comunicació… Farem un nou pas endavant i entrenarem aquestes habilitats, les avaluarem i, finalment, acreditarem el nivell que té cada alumne per tal d’aportar informació detallada i millorar el currículum de cada noi i noia de la nostra Escola.

Us ho imagineu? Joves formats més enllà de les matèries específiques del seu cicle, amb habilitats i capacitats que els serviran en tots els àmbits de la seva vida, amb un bon coneixement d’idiomes i treballant ja per a empreses reals. El repte és apassionant. Empreses del món, prepareu-vos, arriba la nova generació Escola Montserrat!

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat