La fórmula màgica per trobar feina

dani_maurizDani Mauriz, director de l’Escola Montserrat

Darrerament he visitat moltes empreses i institucions per presentar-los el projecte de formació dual que l’Escola Montserrat iniciarà el curs vinent. D’aquestes trobades i converses n’he après moltes coses i he trobat resposta a una pregunta tan difícil com què tenen en compte les empreses a l’hora de contractar algú.

Segurament tots ho intuïm, però us asseguro que ara ho tinc confirmat: actitud i proactivitat. Les empreses busquen persones disposades a aprendre, flexibles, amb sentit de responsabilitat i treball d’equip, que s’il·lusionin pels projectes, que facin propostes i que, a la feina, no només treballin sinó que també aportin, professionalment i personalment.

Us puc ben assegurar que, en molts casos, aquestes capacitats són molt més decisòries que la formació a l’hora trobar una feina. És evident que cal formar-se i aprendre una professió però, al final, l’experiència, les pràctiques, l’actitud i la predisposició, ens poden fer molt millors professionals que aquells qui tenen tots els màsters del món però una actitud poc adequada.

De fet, en el meu laboratori d’alquímia particular, he trobat la fórmula màgica per trobar feina. Una fórmula que, sovint, comparteixo amb els meus alumnes: formació + actitud + foment de contactes + idiomes. I els asseguro que si barregen bé aquests quatre ingredients tindran feina assegurada!

Una formació adequada a la professió que vulguin desenvolupar, l’actitud que busquen les empreses, contactes i coneixences que els puguin obrir portes o guiar en el seu procés de recerca de feina i els idiomes, cap cop més imprescindibles en aquest món globalitzat.

A l’Escola Montserrat tenim clara aquesta fórmula i l’apliquem i desenvolupem cada dia a les aules: una aposta clara pels idiomes els darrers cursos; una formació feta a mida, personalitzada, en grups petits i amb molta participació de l’alumnat, perquè integrin i absorbeixin els coneixements de la millor manera; una relació estreta i dinàmica amb el nostre entorn, les nostres institucions, entitats i empreses; i la motivació necessària perquè els alumnes desenvolupin totes les seves capacitats, se sentin segurs i puguin afrontar qualsevol repte amb actitud positiva i moltes ganes.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat